A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Новини

Іршавський міський Центр позашкільної освіти

Днями Іршавською міською радою проведено творчий конкурс дитячого малюнку приурочений Дню Незалежності України на тему «Наша незалежна Україна». Вихованка народної студії образотворчого мистецтва «Боржавська фантазія» Іршавського МЦПО (керівник Микита Л.Б.) Боднар Анастасія взяла активну участь у даному конкурсі. За підсумками конкурсу Анастасія нагороджена грошовою премією та грамотою Іршавської міської ради за активну участь, старання, майстерність та творчі здібності проявленні у малюнку. Щиро вітаємо молоду талановиту дівчину та її наставника з приємною відзнакою!!

19:53 25.08.2023

Іршавський ліцей

Учні Іршавського ліцею Мацур Дарія та Артиш Іван долучилися до проведення вікторини до Дня Незалежності, яку організував відділ освіти,охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді і спорту Іршавської міської ради. Перехожі у центрі міста за правильні відповіді з історії України, географії та української літератури отримали морозиво.

19:52 25.08.2023

Іршавський Здо Малятко

До Дня Незалежності України в Іршавському закладі дошкільної освіти №3, під керівництвом музичного керівника – Барни Н.М. та педагогів Кляп Г.І., Гозда Н.В. з дітками старшої групи цікаво було підготовлено та проведено квест

19:48 25.08.2023

Іршавський міський Центр позашкільної освіти

Директор Іршавського міського центру позашкільної освіти, хореограф Юрій Буряс, вже втретє відгукнувся на запрошення Української суботньої школи у Відні і створив неймовірні танцювальні номери для учнів. Як зазначили викладачі школи, Юрій Васильович має чудовий смак, талант і креативність, які відображаються в кожному русі танцівників.

12:07 24.07.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень