A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Новини

КЗ Публічна бібліотека

Літні канікули розпочались і чимало дітей мріє про незвичайні пригоди, захопливі подорожі, незвідані зустрічі, знайомство з цікавими людьми. Це все можна здійснити, вирушивши в подорож до бібліотеки. Що і зробили учні Греблянської гімназії.

09:38 20.06.2023

КЗ Публічна бібліотека

"Лірика моєї душі".... Так назвала свою першу збірку віршів Зінаїда Григорівна Попович, яку 15 червня 2023 року авторка презентувала у центральній бібліотеці КЗ "Публічна бібліотека" Іршавської міської ради.

09:34 20.06.2023

КЗ Публічна бібліотека

"Василь Шкіря - творець казкового світу" - під такою назвою проведено захід в Іршавському міському будинку культури з нагоди 65- річчя від дня народження В.Шкірі для дітей літніх пришкільних таборів відпочинку на базі закладів загальної середньої освіти Іршавського ліцею №1, Іршавського ЗССО І-ІІІ ст. №2, Іршавського ліцею, Ільницькою ЗССО І-ІІІ ст. Ведуча Богдана Шпиньович розповіла про біографію та творчий шлях відомого закарпатського письменника-какзкаря, журналіста, члена національної спілки письменників України, члена національної спілки журналістів України, лауреата Всеукраїнської літературної премії ім.В.Кобилянського, двічі лауреата обласної премії Ф.Потушняка (2005-2014рр), дипломанта конкурсу «Книжкова толока 2014» Василя Шкірі.

09:32 20.06.2023

Іршавський міський Центр позашкільної освіти

Приємно відчувати і насолоджуватися нерукотворною красою природи.А це можливо осягнути заглянувши в її середину. Саме такі відчуття залишились у всіх учасників походу до унікальної пам'ятки природи "Смерекового каменю". Дякуємо за спільну роботу та взаємодію між Іршавським МЦПО та педагогічним і учнівським колективом Греблянської гімназії. Учні та вихованці отримали масу приємних емоцій та велике задоволення.

09:31 20.06.2023

Іршавський міський Центр позашкільної освіти

Сьогодні розпочав свою роботу відпочинково-оздоровчий загін «Веселка», який щорічно організовує наш заклад. Перший день роботи розпочався з «Дня знайомств», у рамках якого було проведено відкриття табору, святкову лінійку, зарядку. Відвідувачів табору, а це вихованці гуртків МЦПО та інші учні закладів освіти ТГ було ознайомлено з правилами поведінки у загоні, проведено інструктаж з техніки безпеки. Далі дітей розподілили на групи, завданням яких було створення назви та емблеми команд, розучування девізу, речівки.

09:29 20.06.2023

Іршавський ліцей 1

Завершився обласний конкурс виразного читання, присвячений 70-річчю від дня народження поета-закарпатця Дмитра Кременя „Золоте письмено”. Захід відбувся в онлайн-форматі серед учнівської, студентської молоді, освітян-педагогів.

11:57 15.06.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень