A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Новини

Іршавський ЗЗСО І-ІІІ ступенів №2

Цікавою і пізнавальною виявилася екскурсія до Львова. Учні 6-А, 8-Б, 9-Б класів відвідали це галицьке місто з цікавою історією, проїхалися на львівському ретро-трамваї колоритними вуличками Львова,завітали в казковий підводний світ океанаріума Екскурсія завершилася візитом до МакДональдзу.

09:59 12.06.2023

Іршавський ліцей 1

Після насиченого навчального року учні 7- В класу разом з класним керівником Мешко Н.В. здійснили одноденний похід на Смерековий камінь - унікальну ділянку розкиданих обелісків. Мальовничі пейзажі, свіже повітря, десятки пройдених кілометрів допомогли дітям відчути свою єдність із природою, усвідомити, що тільки чарівна краса світу дає силу та відновлення.

11:34 09.06.2023

Іршавський ліцей 1

МУЗИКА І ЛІТЕРАТУРА Музика і література – два взаємопов’язані види мистецтва, які роблять людину духовно багатою. Музика може розповісти про якусь подію або про душевний стан людини, оскільки це робить і література. Якби не було літератури, не було б музики. Література - це мистецтво слова, а слова, як відомо, складаються зі звуків, і звичайно ж зі звуків створюється музика.

11:33 09.06.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень