A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Новини

Нам є ким пишатися! Історія про тих, у кого життя тільки починається…

 Цьогоріч в Іршавській територіальній громаді 11-й клас закінчили 339 учнів. 34 випускників підтвердили високий рівень своїх знань, про який заявляли протягом навчання. Найстаранніші отримали медалі: 22 золотих та 12 срібних. Це діти, які попри виклик воєнного часу – повітряних тривог, блекаутів та дистанційного навчання – досягли високих показників і цим засвідчили незламність молодого покоління.

10:57 09.07.2023

До уваги батьків майбутніх школярів

Батьки вже активно записують свою малечу до першого класу. Готують майбутніх школярів як психологічно так і фізично. Питання вакцинації дітей перед школою медичні працівники піднімають щороку. У нашій країні дітей вакцинують відповідно до Національного календаря профілактичних щеплень.  Для того аби отримати необхідну довідку батьки повинні звернутися до сімейного лікаря та пройти з дитиною необхідні обстеження. У школі також можуть попросити надати довідку про вакцинацію дитини, якщо такі дані відсутні. Якщо дитині робили щеплення нещодавно, потрібно надати довідку до навчального закладу. Також школярам необхідно пройти обстеження у вузьких спеціалістів аби отримати довідку для допуску до занять фізичною культурою. Наразі у нашій державі батьки мають надавати інформовану згоду перед вакцинацією дитини.

10:56 09.07.2023

Інформація про пророблену роботу Іршавського міського будинку культури​​​​​​​

Інформую вас про пророблену роботу Іршавського міського будинку культури. 11.04.2023р. взяли участь у загальній толоці, в процесі було облагороджено прилеглу територію Іршавського міського будинку культури спільно з бібліотечними працівниками, обрізано кущі, приведено в належний порядок клумби, а  також посаджено квіти.

10:53 09.07.2023

"Конституція України очима дітей" та пріорітети майбутнього. Відбулося відзначення 27-річниці з дня ухвалення Основного Закону – Конституції України

Цьогоріч виповнюється 27 років з дня ухвалення Основного Закону – Конституції України. Сьогодні суспільство чітко усвідомлює, що живе у період війни, на жаль, те ж саме усвідомлюють і наші діти, відтворюючи свої емоції, переживання у написанні віршів, музики, а менші – у малюнках. Саме малюнки, напевно, першими створені дитячими руками та вірою в українського солдата йшли до рук наших захисників. Хочеться щоб молоде суспільство було свідомим, розуміючим, щоб відчувало що попри важкий період у державі потрібно розвиватися, жити далі… Саме тому було вирішено долучити дітей до святкування цієї дати та відзначити їх за старання, активність, за бажання бути невід’ємною частинкою нашої громади.

10:47 09.07.2023

Іршавський ліцей 1

Спорт допомагає людині бути в хорошій фізичній формі, а крім того, він виховує характер та силу волі. Заняття спортом сприяють зміцненню здоров'я. Навіть ранкова зарядка під улюблену музику заряджає енергією на весь день. Сьогоднішній день у нашому пришкільному таборі "Калинонька" був присвячений спорту. Змагання з улюбленого виду спорту футболу між учнями загонів "Промінчики" та "Капітошки " закінчилося нічиєю. Як завжди, в нашому рідному ліцею перемагає дружба!

09:47 20.06.2023

Іршавський ліцей 1

15 червня 2023 року відбувся звіт директора Іршавського ліцею N1 Чепури Л. М. Звітувала вона перед колегами, батьками та громадськістю. Леся Михайлівна представила аналітичну доповідь про діяльність навчального закладу за 2022-2023 навчальний рік: звернула увагу на здобутки педагогів та ліцеїстів, зупинилася на роботі з обдарованими дітьми, на створенні належних умов для надання якісної освіти та оновлення матеріально-технічної бази навчального закладу. Директорка подякувала педагогам за нелегку працю у воєнний період, батькам - за підтримку та співпрацю. Роботу директора за звітний період визнано задовільною.

09:45 20.06.2023

Іршавський ліцей 1

Сьогодні в стінах рідного Ішавського ліцею №1 зібралися учні 9-х класів, учителі та батьки з нагоди свята, яке є традиційним – вручення свідоцтв про здобуття базової середньої освіти. Кожного року такий день по-особливому хвилюючий.

09:43 20.06.2023

Ільницький ЗЗСО І-ІІІ ст

Бути здоровим- престижно! Під таким гаслом проходили День спорту і День здоров'я у загоні "Росичка". Учні активно приймали участь як у спортивних іграх і естафетах, а ще насолоджувалися походом по лісові ягоди. Цікавою була гра " Для здорової людини підкоряються вершини", конкурс " Ліки від усіх хвороб".

09:42 20.06.2023

Іршавський ліцей

Учні 5-Б класу з класним керівником Аллою Смоліною і вчителем Ярославою Ваш побували на екскурсії на Хустщині. Учні відвідали буйволину екоферму "Райський куточок", зоопарк "Ранчо Хайленд", погойдалися на найбільшій гойдалці в Україні, побували на пригодницькому мульфільмі "Людина-паук: крізь Всесвіт" в кінотеатрі "Тиса", прогулялися центральною частиною міста Хуст, і поласували смачною піцою в місцевій піцерії. Щасливі і задоволені ліцеїсти повернулися додому.

09:41 20.06.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень