A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Новини

Кливовицька гімназія

З Днем знань, шкільна родино! Нехай цей рік почнеться вдало і проходить успішно, нехай кожен день знаменується нехай навіть і маленькою, але перемогою, нехай отримані знання і навички відкривають перед тобою нові двері до мрій, інтересів і рекордів.

16:57 01.09.2023

КЗ "Публічна бібліотека"

І знову приємна подія у центральній бібліотеці КЗ "Публічна бібліотека" Іршавської міської ради!

16:55 01.09.2023

Брідський ЗЗСО І-ІІІ ступенів

Ось і настав цей день. 1 вересня — День знань і старту нового навчального року. Хочеться побажати, щоб цей день не був причиною печалі, а запам’ятався довгоочікуваними веселими зустрічами, завзятим і дзвінким сміхом, новими цікавими знайомствами й пробудженням спраги до знань. Щоб сил і терпіння вистачило на весь прийдешній рік! Високих оцінок, легких контрольних, цікавих уроків і вірних друзів, з якими все, що було вже сказано, легко здійсниться!

16:54 01.09.2023

Осійський ЗДО

Колектив Осійського ЗДО щиро вітає всіх з початком навчального року! Привітні вихователі, добрі помічники вихователів та щирі працівники закладу з любов'ю чекають на своїх вихованців.

16:51 01.09.2023

Іршавська міська дитячо-юнацька спортивна школа. Іршавської міської ради.

В м.Іршава пройшло свято футболу, Всеукраїнський турнір з футболу IRSHAVA SUMMER CUP. Де наші вихованці Іршавської ДЮСШ тренерів Цогли В.В та Бандурович І.М були запрошені. І показали хороший результат зайнявши II місце та III місце. Вітаємо юних футболістів.

16:50 01.09.2023

Дорогі діти, дорогі першокласники й цього року - випускники, шановні батьки та вчителі, з початком, з 1-м ВЕРЕСНЯ!

  Маленькі наші першокласники, у ваших маленьких ручках весь всесвіт знань, тільки забажайте його отримати. Нехай ваш перший навчальний рік стане успішним, яскравим і цікавим. Бажаю вам бути сміливими, старанними, енергійними, добрими, допитливими та дружними, тоді ви з легкістю будете збирати знання зі сторінок підручників. Сьогодні ви стоїте на порозі всього нового і незвіданого, цікавого і захопливого.

10:25 01.09.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень