A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Новини

Благоустрій дитсадка №4

Іршавський ЗДО №4 завдяки спільним зусиллям директора Мейсарош Ганни Іванівни та всього колективу постійно розвивається та вдосконалюється, адже завдання дитячого садочку створити дітям всі умови для радісного, повноцінного розвитку. Днями були завершені роботи по викладанню доріжки з різнокольорової бруківки та замінено 35 м. бордюр на нові, сучасні. Тепер діти до своїх ігрових майданчиків з радістю крокують по новій доріжці. Адже з приходом весни дошкільнята найбільше часу проводять на майданчиках і дуже хочеться, щоб у цьому місці їм було комфортно і затишно, а найголовніше- безпечно.

06:37 13.04.2019

Конкурси індивідуальних виконавців

12 квітня в Ужгороді пройшли конкурси індивідуальних виконавців.Вітаємо лауреатів відділу народних інструментів ІІ премія у старшій віковій категорії - Маринець Олександр; ГРАН-ПРІ у молодшій категорії - Чийпеш Іван. (викладач Рацин О.М.)

22:47 12.04.2019

Оновлення Іршавського МЦПО продовжується

За сприяння Іршавської міської ради, депутатського корпусу та відділу освіти в Центрі позашкільної освіти старі вхідні двері замінено на сучасні нові - енергозберігаючі. Завдяки цьому у фойє нашого закладу стало значно світліше та затишніше, а взимку довше зберігатиметься тепло. Поступово наш заклад оновлюється, осучаснюється. Це спонукає до нових перемог і звершень. Від імені малечі, батьків та колективу дякуємо, що діти ОТГ мають змогу займатися в МЦПО в кращих умовах.

06:43 11.04.2019

Персональна виставка майстрині з Іршави у Словаччині

 9 квітня 2019 року в українсько-культурному та інформаційному центрі м. Пряшів Словаччина відбулось відкриття персональної виставки народної майстрині, члена Національної спілки Народних майстрів України - Ольги Ловги. На виставці представлено більше 100 великодніх яєць, виконаних у різних техніках, різноманітні квіти, прикраси та великодні серветки. Організаторами даної виставки є Департамент культури Закарпатської обласної адміністрації спільно з громадським об’єднанням «Мельпомена», проспонсорував  поїздку за кордон Народний депутат України Павло Балога.

10:34 10.04.2019

І знову високі досягнення учнів та викладачів Іршавської дитячої школи мистецтв

І знову високі досягнення учнів та викладачів Іршавської дитячої школи мистецтв отримали достойне визнання на міжнародній арені! 5 квітня відбувся конкурс в номінації "Соло Фортепіано" в рамках Міжнародного Інструментального конкурсу Євгена Станковича (місто Київ). Чудовий результат показали Ніколетта Шевчук разом з своїм викладачем Пантьо Тетяною Василівною, і отримали Диплом 3 ступеня! Така відзнака є показником високого професіоналізму і наполегливої праці викладача (Пантьо Т.В.) з своєю ученицею!  Щиро вітаємо цей талановитий "тандем" і бажаємо ще більших досягнень у вашій творчості!

14:51 06.04.2019

Спортивний характер Катерини!

На чемпіонат України з шашок-64 серед юніорів та юнаків в славне своєю історією місто Полтава з’їхались 137 спортсменів. Такої кількості учасників ще не знали шашкові чемпіонати України. Що не чемпіонат, учасників стає більше, конкуренція зростає.

10:39 05.04.2019

Семінар з волонтером Корпусу Миру Трістаном О’Меллі, який працює у ліцеї із жовтня 2018

Цього тижня Іршавський ліцей відкрив гостинно двері для вчителів англійської мови Іршавської ОТГ та району, щоб поділитися досвідом співпраці з волонтером Корпусу Миру Трістаном О’Меллі, який працює у ліцеї із жовтня 2018. Семінар з проблеми “Are you interested in having a PCV? (Peace Corps Volunteer)”, мав на меті відкрити нові горизонти для тих, хто не боїться експериментувати і вчитися новому. Вчителі ліцею та волонтер поділилися своїм досвідом співпраці, показали результати роботи, розповіли про організацію в Україні, яка запросила Трістана, і підказали що треба, щоб волонтер приїхав працювати аж на 2 роки. Зейкан М.Ф разом з волонтером розповіли і показали на практиці, що таке Team teaching і як це працює на уроці, в чому сильна сторона такої співпраці. Всі присутні активно виконували завдання,  підготовлені організаторами, ділилися своїми враженнями, ставили запитання, а найкмітливіші отримали нагоду першими запросити волонтера Іршавського ліцею у свою школу, щоб спробувати на практиці все почуте.

09:44 01.04.2019

На базі Ужгородського коледжу культури і мистецтв відбувся обласний конкурс з класичного танцю

22 березня на базі Ужгородського коледжу культури і мистецтв відбувся обласний конкурс з класичного танцю .Учні хореографічного відділу Іршавської дитячої школи вкотре показали високий рівень виконання і вибороли почесне 3 місце.Тут були представлені кращі колективи області. Нашу школу представляли учні 1 і 2 класів (викл.Феннич В.С. ,конц. Бернар Л.І.) та учні 4 і 7 класів ( викл. Года Я.Ф. , конц. Глиба А.А.).Дякуємо всім учням зп роботу , батькам і адміністрації школи за підтримку.

08:11 25.03.2019

Міжнародний  фестиваль дитячої та юнацької творчості «Весняний бал в Ужгороді»

Кожен рік  на базі Закарпатського обласного палацу дитячої та юнацької творчості ПАДІЮН проходить  Міжнародний  фестиваль дитячої та юнацької творчості «Весняний бал в Ужгороді». З  22 по 24 березня в Ужгороді проходив VІ фестиваль-конкурс.  Міський Центр позашкільної освіти традиційно приймає в ньому участь з дня заснування фестивалю. У заході  взяли участь 27 колективів з області та близько  700 учасників у різних номінаціях та вікових категоріях. Кожної весни вихованці «зразкової» хореографічної студії Dance of angels (кер. Юрій Буряс.) наполегливо готуються до конкурсу, де кожен рік отримують неабиякий досвід та приємні емоції. Цьогоріч вони старанно готувались, прислуховувались до порад керівника та позитивно  налаштовувались. Тому маємо такі результати -  середня група є дебютантами конкурсу, а старша група студійців отримали звання фаворитів фестивалю. Крім цього, хореографічна студія МЦПО завоювала  грамоту лауреата II ступеня.

09:37 24.03.2019

І знову переможці

Всі ми вже звикли, що 2 семестр навчання рясніє різноманітними конкурсами, семінарами, фестивалями, тощо..., що і є лакмусовим папером роботи не лише учнів та викладачів, але і школи вцілому. Тому з гордістю вітаємо нових ЛАУРЕАТІВ престижного вже в нашому краї та Україні ll Відкритого міжнародного конкурсу виконавців на духових та ударних інструментах ім. С. Томича, які в важкій боротьбі з поміж 40 учасників з різних куточків України вибороли призові місця!!!

08:09 23.03.2019

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень