A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Новини

КЗ "Публічна бібліотека"

У Чорнопотіцькій бібліотеці-філії КЗ "Публічна бібліотека" Іршавської міської ради діє книжкова виставка "Проведи літо з книгою". На виставці представлені твори як за шкільною програмою, так і нові та улюблені книги. Тож, запрошуємо книголюбів до бібліотеки!!!

13:27 11.07.2024

Іршавський міський Центр позашкільної освіти

Вихованка Зразкової студії естрадного співу "Ліра" Станко Маргарита, керівник Ельвіра Гавацко, на Канадсько-Українському фестивалі-конкурсі дитячої та юнацької творчості «Торонто 2024» отримала 1 премію.

13:15 11.07.2024

Іршавський міський Центр позашкільної освіти

Рада вітати свою вихованку Князь Дарину з призовим місцем- диплом ІІ ступеня Українського державного центру позашкільної освіти, за участь у Всеукраїнській виставці - конкурсі " Знай і люби свій край ". Даринка представила на конкурс роботу "Квіти і птахи " за мотивами творчості Марії Примаченко.

13:14 11.07.2024

Іршавський ліцей 1

Сьогодні, 3 липня, у нашому ліцеї відбулася цікава зустріч - презентація книги Віктора Моренця “Перше десятиліття: Закарпаття 1944–1954 років”. Зі вступним словом до присутніх звернулася Наталія Ребрик - педагог, літературознавець, кандидат філологічних наук, доцент кафедри культури та соціально-гуманітарних дисциплін. Вона зазначила, що книга є збіркою документів із архівів України про період «совєтизації» Закарпаття в різних сферах суспільно-політичного життя у 1944-1954 роках. Більш детально про це видання розповів сам автор - український правник, письменник, дослідник історичних подій. Книга містить першоджерела, за якими кожен читач може зробити власні висновки. У книзі опубліковано 199 документів багато з них - уперше. Крім текстових матеріалів, є багато фотографій. До презентації книги долучився наш земляк Кришеник Володимир Михайлович, кандидат фізико-математичних наук, член Президії НАН України. Він розповів багато цікавих фактів, пов’язаних із історії Закарпатського краю.

13:12 11.07.2024

КЗ "Публічна бібліотека"

В рамках святкування Дня Конституції України в Великорозтіцькій бібліотеці-філії КЗ "Публічна бібліотека" Іршавської міської ради представлено книжково-ілюстративну виставку «З ДНЕМ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ !».

15:02 27.06.2024

КЗ "Публічна бібліотека"

28 червня наша країна урочисто відзначає День Конституції України – Основного Закону нашої держави, де закріплені одвічні фундаментальні цінності українців. Це – свобода, справедливість, гідність, демократія, правова держава та мир.

15:01 27.06.2024

Іршавський ліцей 1

Чи знаєте ви? 26 червня день народження зубної щітки. Саме цього дня 1780 року англієць Вільям Едіс розпочав масове виробництво зубних щіток. Але, насправді, цей предмет гігієни з'явився значно раніше. Перші згадки про нього датуються ще періодом країн Стародавнього Сходу. Тоді зубні щітки були дерев'яними паличками з деревини, що містила ефірні олії, вони були загострені з одного боку і з іншого розмочені.

15:01 27.06.2024

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень