A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Іршавська міська дитячо-юнацька спортивна школа. Іршавської міської ради.

Дата: 24.07.2023 12:09
Кількість переглядів: 22

Вітаємо з Днем тренера!

‼️ 🇺🇦 Як відомо, Указом Президента України від 24 червня 2021 року дату 19 липня офіційно визнано як День тренера. Тож сьогодні наша країна втретє вітає всіх представників цієї напрочуд складної та відповідальної професії із їхнім професійним же святом!

⚡ Певно, зайвим буде казати, що робота тренера апріорі приречена на суцільні невдачі, якщо по-справжньому не вкладати в неї душу і серце. Лише у цьому випадку між тренером та спортсменом встановлюється якраз той психологічний зв’язок, який дозволяє їм невпинно прогресувати та рухатися вперед від одного досягнення до іншого. На щастя, волейбольне сьогодення України, попри кляту війну, має достатньо спеціалістів, яких ті самі спортсмени можуть сміливо називати другими батьками (чи матерями) та найближчими друзями. Особливо на дитячо-юнацькому рівні…

👉 Важко переоцінити той великий вклад наставників, який лежить в основі будь-яких високих результатів, перемог, рекордів та здобутих нагород. Тож, шановні тренери, щиро бажаємо вам мирного неба над головами, міцного здоров’я, сталевого терпіння, невтомної любові до своєї роботи і – обов’язково – по-справжньому вдячних вихованців, яких ви, попри всі негоди, настирливо ведете до омріяних вершин!

👉 Нехай миттєвостей перемог буде значно більше, ніж поразок, а ці самі поразки лише робили би вас сильнішими та цілеспрямованішими на шляху до нових успіхів!

Возможно, это изображение текст

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень