A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Новини

Іршавський міський Центр позашкільної освіти

Ось такі «цікавинки» потрапили на днях до нашого музею. Фібули – металеві застібки до одягу, які передували ґудзикам, а одночасно у ту дохристиянську еру служили ще й прикрасами. І хоча ці речі не мають відношення до історії Закарпаття (бо знайдені десь на Вінниччині), але до експозиції «Мідно-бронзовий вік» є чудовим ілюстративним матеріалом.

13:59 13.09.2023

Брідський ЗЗСО І-ІІІ ступенів

З нагоди дня фізичної культури 9 вересня сьогодні в нашім ЗЗСО було організовано і проведено змагання з перетягування канату де прийняли участь учні 5-11 класів.

10:20 11.09.2023

Дубрівський ЗЗСО І - ІІІ ст

Завдячуючи нашим ЗСУ та дирекції школи, в нашому чудовому навчальному закладі розпочато очне навчання.

10:18 11.09.2023

Ільницький ЗЗСО І-ІІІ ст

Зустріч здобувачів освіти закладу з працівниками ювенальної поліції та ДСНС з питань дотримання безпечної поведінки в умовах військового стану.

10:11 11.09.2023

КЗ "Публічна бібліотека"

8 вересня - Міжнародний день грамотності. У сучасному суспільстві, заснованому на знаннях, грамотність є основою для більш справедливого, всеосяжного і стійкого миру. Грамотність дозволяє людям змінити мислення, світогляд, отримати доступ до інформації, розширити свої життєві можливості, побороти зміни навколишнього середовища та зробити свідомий вибір. Ніщо так не поповнює словниковий запас, як читання різноманітної літератури. До цієї дати працівники центральної бібліотеки КЗ "Публічна бібліотека" Іршавської міської ради організували книжкову виставку "З Днем грамотності". Тож запрошуємо бажаючих до перегляду книжок, адже чим більше слів має людина у своєму розпорядженні, тим багатша її мова.

10:10 11.09.2023

Іршавський міський Центр позашкільної освіти

Сьогодні в Іршавському міському Центрі позашкільної освіти пройшов чемпіонат області з швидких шашок - 64 серед юнаків та дівчат вікових груп 6, 8, 10, 13, 17 років, присвячені Дню фізичної культури і спорту.

10:09 11.09.2023

Іршавська міська дитячо-юнацька спортивна школа. Іршавської міської ради.

Традиційно у другу суботу вересня відзначається свято всіх прихильників здорового способу життя, спортсменів, ветеранів спорту - День фізичної культури і спорту. За всіх часів саме здорові духом і тілом люди складали опору суспільства, адже спорт не тільки дає здоров'я, він загартовує характер і волю.

10:06 11.09.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень