A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Новини

Іршавський міський Центр позашкільної освіти

Директор Іршавського міського центру позашкільної освіти, хореограф Юрій Буряс, вже втретє відгукнувся на запрошення Української суботньої школи у Відні і створив неймовірні танцювальні номери для учнів. Як зазначили викладачі школи, Юрій Васильович має чудовий смак, талант і креативність, які відображаються в кожному русі танцівників.

11:46 05.09.2023

Іршавський ліцей 1

Розпочинається новий навчальний рік, який завжди означає відкриття нової, часто нелегкої дороги – дороги до знань, до нових звершень. Вересневий дзвінок для звичайної людини — привід згадати дитинство. А для вчителя щоразу він звучить як стартовий сигнал до нового життєвого етапу, нових педагогічних ідей і творчого пошуку.

17:55 01.09.2023

Іршавський ліцей 1

Перший дзвоник 2023-2024! Цей навчальний рік для всіх дітей України починається по-різному. Хтось далеко від дому – в інших регіонах України. Хтось далеко від дому – в інших країнах. Хтось дистанційно – в онлайн-форматі. Та сьогоднішня офлайн-зустріч була б неможливою, якби ЗСУ не стояли на захисті нашого мирного неба, тому насамперед у цей день ми низько вклоняємося захисникам України і дякуємо їм за те, що маємо можливість зібратися на святі Першого дзвоника.

17:54 01.09.2023

Брідський ЗЗСО І-ІІІ ступенів

Літні школи – це додаткові уроки або заняття, які організовують під час канікул. Така літня школа протягом серпня цього року працювала і в нашому закладі освіти

17:14 01.09.2023

Іршавський ліцей

Сьогодні в Ужгороді відбулось нагородження переможців олімпіад, конкурсів. Вітаємо призера обласного етапу "Вірш до мами" Капітана Артема з ІІ місцем та отриманням грошової винагороди 2500 грн.

17:03 01.09.2023

Об’єднана організація Іршавщини Профспілки прац. освіти і науки України.

Шановні освітяни, вітаємо Вас з Днем знань і сердечно бажаємо міцного здоров’я, великого ентузіазму і прекрасного настрою, невичерпних сил і творчого натхнення, незламного бажання творити та дарувати знання.

16:59 01.09.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень