A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Іршавський міський Центр позашкільної освіти

Дата: 24.07.2023 12:07
Кількість переглядів: 48

Директор Іршавського міського центру позашкільної освіти, хореограф Юрій Буряс, вже втретє відгукнувся на запрошення Української суботньої школи у Відні і створив неймовірні танцювальні номери для учнів. Як зазначили викладачі школи, Юрій Васильович має чудовий смак, талант і креативність, які відображаються в кожному русі танцівників.

Перший скорботний хореографічний номер висвітлив біль і страх, що переслідують повсякденне життя кожного українця: внаслідок повномасштабного вторгнення росії.

Танок мишенят у виконанні Ніки та Устима, рухи яких так майстерно передавали грайливість та безтурботність гризунів, додав святу трохи радості, легкості та переніс всіх глядачів у радісну казку.

А звучання пісні "Україна - це ми" змогло поєднати чудове виконання викладачки Оксани Допілко (Oksana Yarema Dopilko) та танцювальну групу, котра складалася із восьми класів першачків. Їхній креативний супровід відобразив святковість та трошечки грайливого шуму зі шкільного життя.

Ангеліна та Емануель показали хореографію до пісні "Вільна". Танець гармонійно підкреслював і доповнював виконання пісні, передаючи безвинність, повітряну легкість, волю думок та почуттів.

Наступна химерна композиція у виконанні Вероніки, Єви, Марти та Діани, яка втілювала зло, безчесність, підлість та неприязність. Але наші герої не злякалися і змогли подолати всі перешкоди до фінальної ноти.

Родзинкою заходу став символічний танець "Шлях до перемоги", де кожен рух нашого унікального хореографічного колективу під керівництвом Юрія Васильовича зміг висловити відвагу, мужність, рішучість і непереможність українського народу, який не зупиняється на шляху до Перемоги.

Дякуємо за запрошення Українській суботній школі у Відні та сподіваємося на подальшу співпрацю.

 

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень