A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Новини

Іршавський ліцей

30 червня 2023 року в Іршавському ліцеї відбулася церемонія вручення свідоцтв про здобуття повної загальної середеьої освіти Прикрасили свято чудові ведучі Оверчук Катерина та Дарія Каналош. Поринути у світ дитинства допомогли Олеся Каналош та Василь Лендєл. Телеграму від першокласників мала право зачитати учениця 1-А класу Неллі Попович А пісня у виконанні Фозекош Валерії запам'ятається на все життя. Чудові настанови пролунали з вуст директора Наталії Онисько, першої вчительки Вікторії Мешко, класного керівника Ірини Каналош, батьків Наталії Воробканич та Василя Петечука. Найкращі учні були нагороджені

11:12 09.07.2023

Чорнопотіцький Заклад Дошкільної Освіти

Сьогодні у наших вихованців знаменний день - перший у житті Випускний.  Колектив та вихованці садочка щиро вітаємо наших любих Випускників. Хочемо побажати вам, дорогі діти, не забувати всього того, чого вас навчали у дитячому садку, і навчатися у школі тільки на «відмінно», радувати батьків, знайти багато нових друзів. Здоров'я вам, нових цікавих знань та умінь. Нехай завжди у вас все добре виходить - і у школі, і в житті!Велика подяка батькам за таких хороших дітей, за тісну співпрацю з колективом. Щасливої життєвої дороги вам, дорогі наші випускники, і Вам, шановні батьки!

11:11 09.07.2023

Іршавський міський Центр позашкільної освіти

В рамках табору "Веселка" керівники гуртків туристсько - краєзнавчого напряму разом зі своїми вихованцями (30 осіб загалом) здійснили цікаву дводенну мандрівку. В перший день (20 червня) нам вдалося побувати в заказнику "Секвоя" та в центрі Європи (с.Ділове). А 21 червня ми здійснили мрію кожного учасника - піднялися на найвищу вершину України - гору Говерлу (2061 м). Варто зазначити, що піднялися всі: від найменшого учасника (7-річна Кіра з Херсона) до найстаршого (85-річного інструктора Петра Назаренко). Частина учасників, які вже були до того на Говерлі - піднялися на вершину гори Петрос (2020 м).

11:10 09.07.2023

Іршавський міський Центр позашкільної освіти

З 28 по 30 червня в селищі Нижнє Солотвино відбулись презентації результатів проєкту "Розвиток малих громад Закарпаття через підтримку та розвиток молоді". Від Іршавської громади участь у заході взяли начальник відіділу юридичного забезпечення та кадрової роботи Людмила Куртинець, заступник директора Іршавського МЦПО Іван Терпай, лідери учнівського самоврядування Аліна Ганчич, Яна Тюк, представник студенства Олеся Терпай. Про підсумки даного ПРОЄКТУ у Іршавській громаді презентував Іван Терпай, який розповів про стан молодіжної політики в громаді, про розвиток молодіжних просторів та відновлення роботи молодіжної ради.Також було зазначено, що 30.05.2023 депутатами Іршавської міської ради було принято Програму розвитку та підтримки молоді, реалізація якої покращить стан молодіжної політики в громаді. На протязі всіх трьох днів всі учасники активно навчались, обмінювались досвідом роботи, намітили нові плани та завдання. Набутий досвід буде хорошою підтримкою для впровадження нових проєктів у роботі з молоддю. Цей захід проводився БІ «Центр громадських ініціатив» у рамках проєкту «Розвиток малих громад Закарпаття через підтримку та розвиток молоді» та став можливим завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА».

11:09 09.07.2023

Іршавський міський Центр позашкільної освіти

Педагоги Сєвєродонецької міської територіальної громади на чолі з начальником Управління освіти Ларисою Петрівною Волченко взяли участь в освітньому форумі в місті Іршава на Закарпатті. Під час цього форуму педагоги познайомилися з міським головою Іршави Симканинець Віктором Андрійовичем, начальником відділу освіти, охорони здоров'я, культури, молоді і спорту м. Іршави Яцканич Єлізаветою Михайлівною, заступником директора Іршавського міського Центру позашкільної освіти Терпай Іваном Івановичем.

11:04 09.07.2023

Інформація про роботу КЗ «Публічна бібліотека» Іршавської міської ради у квітні місяці 2023 року

Згуртованість та об’єднаність – ключ до Перемоги, бо саме це перетворює нас у воїнів, які захищають свою землю від російської орди, працюючи кожен на своєму фронті. І поки військові відвойовують загарбані окупантами території на фронті, бібліотека надалі залишається  центром інформації і тим місцем, де  всі бажаючі можуть провести свій вільний час, особливо внутрішньо переміщені особи.

10:58 09.07.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень