A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Новини

Звітний концерт в Іршавській школі мистецтва

Протягом навчального року в Іршавській школі мистецтв відбувається велика кількість різноманітних концертних заходів. Але Звітний концерт – це особлива подія. Це яскрава презентація всіх напрямків роботи учбового закладу. Тож сьогодні жителі нашого міста мали можливість отримати безліч приємних емоцій від творчості учнів школи, які у своєму виконанні гармонійно поєднали класичну та народну музику, мистецтво танцю та вокального співу, сучасні ритми та народні мелодії.

11:48 29.05.2019

Чергові перемоги наших танцюристів

Вихованці зразкової студії сучасного танцю «Be Free» взяли участь у Всеукраїнському фестивалі з хореографії "Барви дитинства", який сьогодні відбувся у м. Львів. За результатами оцінки суддів діти вибороли чотири перші премії з такими номерами: «Океан», «Колискова», «Сансара» та «Be Free Fam». Юні танцюристи, нагороджені дипломами та кубками, задоволені своїм результатом і налаштовані на майбутні перемоги! Вихованці зразкової студії сучасного танцю «Be Free» вкотре довели свою майстерність. Стільки призових місць різних груп колективу – безумовний успіх керівника Звенислави Чорнак та її вихованців, яких ми щиро вітаємо з перемогами.

07:40 26.05.2019

Іршавська ДШМ запрошує на звітний концерт

Шановні іршавчани та гості міста. Запрошуємо вас, у неділю 26 травня 2019 року в районний будинок культури на звітний концерт Іршавської дитячої школи мистецтв! У концерті приймають участь лауреати Міжнародних, Всеукраїнських та обласних конкурсів. Приходьте та підтримайте талановиту молодь нашого краю.Початок о 12.00 год. к. ч.

10:17 23.05.2019

Вже третю неділю поспіль в нашому місті проводяться танцювальні шоу

Не винятком став звіт від зразкової студії сучасного танцю «Be Free», який відбувся цієї неділі. Цей колектив, є одним із тих, яким  може гордитися наше  місто. Керівник  Звенислава Чорнак разом з дітками зібрали повний зал глядачів районного будинку культури. Цікава та неординарна хореографія, переплетення танцювальних стилів, створили у глядачів гарний настрій та викликали шквал позитивних емоцій.

10:16 23.05.2019

Творчий звіт гуртків МЦПО

Добігає кінця 2018-2019 навчальний рік. Вчителі та учні всіх навчальних закладів підводять підсумки своєї роботи. Для Центру позашкільної освіти таким підсумком став Творчий звіт гуртків, на який зібралися переможці, лауреати, дипломанти різного рівня змагань, конкурсів, виставок, фестивалів, весь педагогічний колектив, батьки та гості.

08:03 17.05.2019

На рівні з чоловіками

Шашки-100 – своєрідний вид шашок, який досить популярний в Європі. Особисто-командний чемпіонат області з цього виду шашок проведено в Іршавському міському Центрі позашкільної освіти. Цього разу явних фаворитів не було. А тому цікаво було, хто ж зуміє вибороти чемпіонське звання при досить рівних можливостях. В перших турах лідера виявити не вдалося. Правда, були сюрпризи від юних, дорослі суперники яких, лише проявивши максимум винахідливості, зуміли “втекти” на нічию. Перед заключним туром на мінімальну очкову перевагу вирвався досвідчений Микола Коперльос з В. Бичкова. Здавалось, питання чемпіонства знято, але й переслідувачі не проти використати слушну нагоду наздогнати лідера. Виявилось, що суперниця лідера, юна Анастасія Панич, проявила наполегливість в досягненні задуманого, на початку партії дістала матеріальну перевагу і до кінця зустрічі грала дуже акуратно, зуміла втримати позицію і виграла. Це була не передбачувана ситуація. Фінальна ситуація створилась така, змагання ніби й закінчилися, а переможця не виявлено. Анастасія Панич і представник Виноградова Василь Тіводор мали абсолютно однакові показники, як основні, так і додаткові. Вихід один – додатковий матч за скороченим часом на гру. В першій партії Анастасія не використала можливість провести удар з виграшом матеріалу абсолютно достатнього для виграшу. Наступну зустріч Василь Тіводор провів на високому рівні, дістав позиційну перевагу і довів партію до логічного завершення. Він виборов чемпіонське звання. Відповідно Анастасія Панич – на другому місці. На третє місце претендентів було четверо, в тому числі двоє наших вихованців. Це Марта Юріна і зовсім юний Володимир Погоріляк, який недавно відмітив славних 6 років. Додатковий показник був на користь Марти Юріни. Вона –“бронзовий” призер. Володимир пропустив вперед двох ветеранів шашок: уже згадуваного Миколу Коперльосу і Михайла Яцканича з Виноградова. Командою перше місце вибороли Виноградівці. Команда “Вікторія”, відставши на одно очко, стала другою. За команду виступали Марта Юріна, Ігор Гуляна і Володимир Погоріляк. Ще одна наша команда стала третьою, за яку виступали Анастасія Панич, Ганна Білак і Софія Буря.

00:41 15.05.2019

Чемпіонат Угорщини

Вже кілька років поспіль вихованці клубу “Вікторія” на запрошення сусідньої держави беруть участь в чемпіонаті Угорщини з шашок-100 серед юнаків та дівчат, чим вносять свою скромну частинку в розвиток дружніх відносин між народами, адже спорт взагалі, а шашки зокрема, надають таку можливість.

10:38 14.05.2019

В Іршаві пройшов V районний дитячо-юнацький фестиваль з хореографії «Феєрія танцю»

12 травня в Іршаві пройшов V районний дитячо-юнацький фестиваль з хореографії «Феєрія танцю», засновниками якого є викладачі хореографічного відділу Іршавської ДШМ – Ярослава Гозда, Світлана Огар, Віталія Феннич та працівник РБК Юрій Андрела. Фестиваль є одним з наймасовіших, стосовно кількості учасників, які проводяться в нашому місті. Цьогоріч в ньому взяли участь 16 колективів, а це близько 600 дітей, які показали понад 40 чудових хореографічних номерів високого рівня.

12:20 13.05.2019

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень