A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Новини

Ремонти продовжуються

Завідувачки та працівники дитсадків використовують кожну можливість і постійно дбають про покращення матеріально-технічної бази закладів. Зокрема з часу розпочаття опалювального сезону і прийняття на роботу опалювачів продовжуються роботи по наведенню належного технічного і санітарного стану в котельнях і побутових кімнатах персоналу. Нещодавно власними силами в ЗДО № 1 було проведено ремонт одного з підсобних приміщень котельні. Зокрема було зроблено бетонну стяжку на підлозі, побілено стелю і стіни, перекладено частину плитки в туалетній кімнаті.Також приємним подарунком для дошкільного закладу за сприяння одного з батьків,  стало облаштування сучасного  кухонного кутка в групі «Калинка».

17:03 29.11.2019

"Розтопи своє серце - допоможемо дітям разом".

"Розтопи своє серце - допоможемо дітям разом". Серед нас є люди та сім’ї, для яких кожен день - це боротьба за життя, це важкі, дороговартісні процедури і ліки - це родини, чиїх дітей вразило онкологічне захворювання. Цього року 15 дітей з іршавщини мріють про щасливе дитинство, будують плани на майбутнє, але, на жаль, їхні життя під великою загрозою. Наймолодшій - 4 рочки, а старшому виповнилось 17 років. Ми разом з вами вже дев’ятий рік поспіль допомагаємо їм. Тому прохання і цього року не залишатися осторонь. Долучайтеся до районної акції «Розтопи своє серце - допоможемо дітям разом». Тільки так, всі разом, ми зможемо врятувати ці маленькі життя!!!

19:30 27.11.2019

ВИСНОВКИ ЩОДО КУРСУ “ОСНОВИ СІМ'Ї” ПЕРЕДАНІ НА РОЗГЛЯД НАУКОВО-МЕТОДИЧНОЇ РАДИ З ПИТАНЬ ОСВІТИ — ЛИСТ МОН

Висновки громадської антидискримінаційної експертизи курсу “Основи сім'ї”, який використовується як предмет за вибором у 10-11 класах, невідкладно розгляне Науково-методична рада з питань освіти. Про це йдеться у листі Міністерства освіти і науки до Інституту модернізації змісту освіти, який опікується питанням шкільних підручників. 

19:25 27.11.2019

Здобутки вокалістів

Чергові досягнення учнів вокального відділу Іршавської дитячої школи мистецтв на міжнародних конкурсах : Ковальчук Ірина «Джерело Надій» - 2 місце, «Єдина країна» - 1 місце. (м. Київ),викладач Нодь А.Ю. Фозекош Валерія «Зіркове осіннє Яремче» - (м.Івано-Франківськ) 1 місце , викладач Нодь А.Ю.

18:18 27.11.2019

Музей – інтерактивне предметне середовище,

Музей – інтерактивне предметне середовище, це особливий простір, який дає змогу дошкільнятам більш повне уявлення про навколишній світ, розвиває інтерес до атрибутів людської діяльності. Вихованці старшої групи «Фіалка» закладу дошкільної освіти №4 «Ялинка» відвідали  історико-краєзнавчий  музей Іршавської ОТГ, де знайомилися з історією рідного міста  та експонатами музею, після чого у малюків виникла тисяча "чомусиків", на які їм допомагав отримувати відповіді Андрій Андрійович Світлинець . Відвідування музею збагатило дітей новими враженнями, які будуть сприяти формуванню їхнього світогляду, розвивати творче мислення, фантазію та мовлення, а також збагатило знання дітей про одяг та взуття, який носили наші прабабусі і прадідусі. Такі форми роботи допомагають вихователям закріплювати, ті знання, які ставить перед ними освітня програма.

22:26 25.11.2019

«ФК Сільце» привітали з 10-річним ювілеєм.

«Зразкова» хореографічна студія МЦПО "Dance of angels" (керівник Юрій Буряс )???????? мала змогу привітати футбольну команду «ФК Сільце» з 10-річним ювілеєм. Гуртківці виступити спільно з Василем Філешом та взяли участь у флеш-мобі разом з юними футболістами.

22:15 25.11.2019

Сьогодні наш музей поповнився новими експонатами

Сьогодні наш музей поповнився новими експонатами - добрі друзі музею і шанувальники нашої історії іршавчани Олександр Гелетей та Павло Булеца передали на постійне зберіганння декілька речей фронтовика Євгенія Сиповича. Зокрема це особисті фотографії ветерана, декілька нагород і відзнак та цікаві кольорові плакати, які можуть бути використані у майбутніх експозиціях. Окрім того, Олександр подарував 40 значків, які поповнять його колекцію, яка була передана на зберігання до музею ще минулого року. Щира Вам подяка, друзі.

19:54 25.11.2019

З 2020 року вчителі початкових класів вивчатимуть методики роботи в інклюзивних класах

З 2020 року програма підвищення кваліфікації вчителів початкових класів міститиме новий обов'язковий модуль – інклюзивне навчання. Він має навчити педагогів працювати з дітьми з особливими освітніми потребами (ООП), а також допомогти їм в організації роботи інклюзивного класу. Про це заявила заступниця Міністра освіти і науки Любомира Мандзій під час відкриття Форуму “Навчання без перешкод: як зробити українські школи інклюзивними” сьогодні, 22 листопада 2019 року, в Києві.

19:49 25.11.2019

СК «Самурай» в трійці кращих в Україні!

У м. Вінниця пройшов Кубок України з годзю-рю карате та рюкю кобудо. 36 клубів, 760 спорсменів зі всієї України змагались за звання «найкращий спортивний клуб України». Закарпатську область представляли два клуби – СК «Чемпіон» м.Ужгород та СК «Самурай» м.Іршава. В загальнокомандному заліку Спортивний Клуб “Sport Club Samurai” посів третє місце, здобувши при цьому: 27 золотих, 17 срібних, та 11 бронзових медалей. А також Костик Андріан в категорії 14-15 років показав чудову техніку в поєдинках Ірікумі та був нагороджений ексклюзивним кубком «За найкращу техніку Ірікумі». Вітаємо спортсменів з високими досягненнями!

19:46 25.11.2019

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень