A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Новини

Іршавський ліцей очолив рейтинг шкіл району

      "Освіта.ua" традиційно склала рейтинг загальноосвітніх шкіл України та окремо кожної області за підсумками ЗНО 2019 року.       Укладачі враховували середній бал ЗНО учнів та кількість складених тестів на школу.       Школи у таблиці ранжовані за рейтинговим балом, який розрахований на підставі середнього значення балів зовнішнього незалежного оцінювання, отриманих учасниками тестування з усіх предметів ЗНО, та з урахуванням загальної кількості складених тестів випускниками кожної школи.  

07:57 23.08.2019

НОВА УКРАЇНСЬКА ШКОЛА

    НОВА УКРАЇНСЬКА ШКОЛА Нова українська школа – це ключова реформа Міністерства освіти і науки. Головна мета – створити школу, у якій буде приємно навчатись і яка даватиме учням не тільки знання, як це відбувається зараз, а й вміння застосовувати їх у житті.

11:53 08.08.2019

ЕЛЕКТРОННІ ПІДРУЧНИКИ

ЕЛЕКТРОННІ ПІДРУЧНИКИ Електронні підручники для 1 класу Електронні підручники для 2 класу Електронні підручники для 4 класу Електронні підручники для 5 класу Електронні підручники для 7 класу Електронні підручники для 8 класу Електронні підручники для 9 класу Електронні підручники та посібники курсу «Фінансова грамотність» Електронні підручники для 10 класу Електронні підручники для 6 класу

11:45 08.08.2019

«Свято морозива» в Іршаві

Вчора умісті Іршава відбулося вже традиційне свято для дітвори та їхніх батьків «Свято Морозива», яке Іршавська міська рада проводить вже всьоме у нашому місті. Кожна дитина, яка прийшла у міський парк  змогла отримати  квиток  і протягом  свята обміняти його на порцію морозива. А бажаючих поласувати холодним десертом зібралося більше 2 тисяч.

08:37 07.08.2019

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень