A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Новини

І знову переможці

Всі ми вже звикли, що 2 семестр навчання рясніє різноманітними конкурсами, семінарами, фестивалями, тощо..., що і є лакмусовим папером роботи не лише учнів та викладачів, але і школи вцілому. Тому з гордістю вітаємо нових ЛАУРЕАТІВ престижного вже в нашому краї та Україні ll Відкритого міжнародного конкурсу виконавців на духових та ударних інструментах ім. С. Томича, які в важкій боротьбі з поміж 40 учасників з різних куточків України вибороли призові місця!!!

08:09 23.03.2019

Іршавсьтка ДШМ зустріла учасників обласного семінару "Розвиток навиків ансамблевої гри на уроках загального фортепіано"

20 березня педагогічний колектив Іршавської ДШМ радо зустрічав учасників обласного семінару на тему "Розвиток навиків ансамблевої гри на уроках загального фортепіано" Директор Іршавської ДШМ Рацин О.М. та начальник відділу культури і туризму Іршавської РДА Ісак О.В. щиро привітали учасників семінару і побажали плідної праці. Увазі викладачів була представлена методична доповідь та відкритий урок з учнями Фозекош Валерією, Вовканич Юлією,Сівач Іринкою. Метою пооведення заходу було розкрити основні навики ансамблевої гри засобами музичної виразності . На уроці використано іноваційні технології та електромузичний інструмент. Кульмінацію семінару завершив чудовий концерт учнів та викладачів додаткового інструменту. Підсумки семінару підвела завідувач цилової комісії загального фортепіано Ужгородського музичного училища ім. Д. Задора Коцан Олеся Михайлівна. Гості семінару поділилися враженнями і подякували за цікаво і креатично проведений семінар. На згадку про семінар у кожного залишились буклети семінару. Велике і щире спасибі дирекції школи, всім викладачам відділу за творчу і активну співпрацю. А також спасибі всім нашим спонсорам.

13:27 22.03.2019

Зразкова хореографічна студя МЦПО “Dance of angels” взяла участь у фестивалі "Таланти багатодітної родини"

Сьогодні в РБК проходив фестиваль «Таланти багатодітної родини». Вже 9 рік поспіль незмінним організатором є Любов Філеш, яка піклується про фестиваль та таланти рідного краю. Учасники фестивалю вражали своїм мистецтвом. Зразкова хореографічна студія МЦПО “Dance of angels” (кер. Юрій Буряс) приймає вже традиційно участь і сьогодні середня група змогла вибороти друге почесне місце. Кожен учасник отримав солодкий подарунок і неймовірні емоції. Дякуємо організаторам та журі.

09:30 22.03.2019

В Іршаві другий рік поспіль обирали “Міні-міс 2019”

Краса що рятує світ!В Іршаві другий рік поспіль обирали найкрасивішу міні-міс. Змагалися за корону 11 іршавчанок віком від 7 до 10 років.Дівчата презентували свої здібності у чотирьох конкурсах: візитка, дефіле у національних костюмах, талант та дефіле у вечірніх або бальних сукнях.

10:20 19.03.2019

Панорама педагогічної майстерності

          Атестація педагогічних працівників – це система заходів, спрямована на всебічне комплексне оцінювання їх педагогічної діяльності, за якою визначається відповідність педагогічного працівника займаній посаді, рівень його кваліфікації. Серед основних принципів атестації є відкритість та колегіальність. Метою атестації є відстеження результативності методичної діяльності педагогічних працівників, динаміки їх творчого зростання.

08:57 18.03.2019

Вітаємо відділ народних інструментів

        13 березня, у залі обласної державної філармонії , пройшов конкурс ансамблів та оркестрів народних інстументів мистецьких шкіл області.          Перше місце серед ансамлів зайняв квартет баяністів (Маринець Олександр, Чийпеш Іван, Капітан Владислав, Глушо Іван) - викладач Рацин О.М.. В оркестровій номінації третє місце виборов оркестр народних інструментів під керівництвом Січ М.М.

22:51 15.03.2019

Невідомі герої Іршавщини

     15 березня 1939 році відбувся основний бій між захисниками Карпатської України та угорською армією. Відступаючи від Виноградова через Королево аж до Красного поля, січовики стримували сили противника, що переважали, і тим самим дозволили Сейму (Сойму) Карпатської України прийняти Акт про Незалежність. Та, поряд з тим,  багато осередків опору виникали по всьому Карпатському краю, історія та подробиці яких ще не до кінця висвітлені. Зокрема були захисники Карпатської України і на Іршавщині.  

14:21 13.03.2019

Зміна Електронної пошти відділу освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту  Іршавської міської ради

Доброго дня!   Інформуємо Вас, що відповідно до пункту 2 постанови Кабінету Міністрів України від 21 жовтня 2015 року № 851 "Деякі питання використання доменних імен державними органами в українському сегменті Інтернету", листа департаменту освіти і науки Закарпатської облдержадміністрації 15.02.2019 № 01-15/721 ми створили електронну скриньку (пошту) в доменній зоні gov.ua. Надалі все службове листування буде здійснюватися з використанням електронної пошти:      info@irshava-osvita.gov.ua    ----------------------------------------------------------------------   З повагою, Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту  Іршавської міської ради

13:06 12.03.2019

В Іршавській ОТГ вітали жінок зі святом весни

         В Іршавському міському центрі позашкільної освіти, в теплій,  дружній та святковій атмосфері відбулося  відзначення Міжнародного жіночого дня - 8 березня. На святі були присутні жінки бюджетної сфери Іршавської ОТГ - навчальних, дошкільних, позашкільних закладів освіти та гості. Розпочалося свято чудовим виступом народного струнного ансамблю Іршавської ДШМ (керівник Сергій Голубокий). Зі сцени вітання для жінок лунали також від вихованців вокального гуртка Іршавського МЦПО (керівник Вікторія Поляк), Михайла Черничка, Катерини Сапожнік та зразкової хореографічної студії МЦПО «Dance of angels»(керівник Юрій Буряс).

09:39 10.03.2019

Тренінг для Молодіжної ради

          Здавалося б  про ВІЛ/СНІД всі знають, але виявляється багато фактів про цей важкий недуг й досі не відомі більшості населення. Варто говорити про цю хворобу не лише 1 грудня. На тренінгу, який був організований ГО «Батьківська районна рада Іршавщини» (керівник Глушко В.І.), за фінансової підтримки БФ «Центр громадських ініціатив» (Вишняк А. В.), у рамках проекту «Разом до успіху» та завдяки тренеру,  практичному психологу Юрію Таньку ми зруйнували багато міфів про ВІЛ/СНІД.

09:36 10.03.2019

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень