A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

ГО "Іршавська федерація боксу"

Дата: 15.12.2021 20:01
Кількість переглядів: 115

Вчера в 11:29  · 

З 10 по 12 грудня у м. Івано-Франківську в приміщенні спортивного залу ІФ ОДЮСШ (Івано-Франківська ОДЮСШ) під патронатом Відділення НОК України в Івано-Франківській області завершився Всеукраїнський турнір з боксу серед жінок-молоді та юніорок пам'яті заслуженого тренера України Валерія Дем'янова.

У турнірі, який на Прикарпатті проводиться вже протягом тринадцяти років, брали участь понад 120 спортсменів з різних регіонів України. Зокрема на турнірі були спортсмени з Маріуполь, Київ, Рівне, Хмельницьк, Тернопіль, Городенка, Славута, Чемирівець , Кам'янець-Подільський, Ужгород, Іршава, Мукачево, Львів, Стебник, Стрий, Івано-Франківськ, Долина, Косово, Перегінськ та Тисмениця.

Серед спортсменів які приїхали до Івано-Франківська було чимало титулованих боксерок, серед яких: Ярослава Маринчук (м. Івано-Франківськ) багаторазова учасниця чемпіонатів Європи та Світу з боксу, Марина Стойко -(м. Київ) фіналістка чемпіонату Європи та Анастасія Ясінська – (м. Хмельницький) призерка Чемпіонату Європи .

Також на турнір завітали: Голова відділення НОК України в Івано-Франківській області - Мирослав Карабін , заступник міського голови - Руслан Гайда, начальник управління спорту ОДА - Орест Оклієвич, президент Івано-Франківської міської федерації боксу - Сервін Сулейманов, Почесний президент Львівської обласної федерації боксу - Ігор Настасяк, Президент Хмельницької обласної федерації боксу - Андрій Чумаков та президент Ужгородської федерація боксу - Степан Молнар .

Валерій Дем’янов був одним із засновників жіночого боксу в Україні, знаним фахівцем і в державі, і за кордоном. Роботі віддавався повністю.

Дем’янов виховав непересічних боксерів, чемпіонів світу, учасників Олімпійських ігор і задовго до того, як жіночий бокс став олімпійським видом, взявся працювати з дівчатами. Як виявилося – не прогадав. Його вихованки теж дійшли до світових вершин. І ось уже втринадцяте в Івано-Франківську відбувається меморіал цього непересічного наставника.

За результатами турніру, пам’ятними кубками, було відзначено 3 команди, а саме Івано-Франківську, Закарпатську та Хмельницьку.

Хочемо висловити подяку за підтримку у проведенні турніру обласній державній адміністрації та її голові Онищук Світлані Василівні (Світлана Онищук Голова Івано-Франківської ОДА) , а також Івано-Франківській міській раді та міському голові Марцінківу Руслану Романовичу (Руслан Марцінків) .Возможно, это изображение (5 человек, люди стоят и в помещении)Возможно, это изображение (5 человек, люди стоят и в помещении)Возможно, это изображение (2 человека, люди стоят и в помещении)Возможно, это изображение (4 человека, люди стоят и в помещении)


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень