A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

ршавський міський Центр позашкільної освіти

Дата: 22.12.2021 20:01
Кількість переглядів: 83

Чергове зібрання лідерів шкіл ТГ

Чергове зібрання лідерів шкіл ТГ вкотре відбулось в актовій залі МЦПО. На попередніх зібраннях, обговорюючи подальшу роботу школи «Лідер», учні висловили пропозицію запросити на зустріч практичного психолога. Так, на даному зібранні з лідерами працювала практичний психолог Ільницького спортивно – гуманітарного ліцею Велеган Неля Юріївна.

Неля Юріївна провела психологічний тренінг на тему «Хто Я?» Цілі та пріоритети у майбутньому». Були проведені такі цікаві вправи як «Знайомство», де кожен лідер за допомогою серветок розповів про себе, свої риси характеру, плани на майбутнє, тощо. Звичайно, найактивнішими виявилися дівчатка- Копча Марина, Гелей Іванка, Горзов Анастасія, які активно працювали на тренінгу та більш в повному обсязі представили себе.

Далі Неля Юріївна перейшла до вправи «Хочу і можу», де показала елементи гри. Запропонувала вибрати собі подарунки у різнокольорових конвертах і по ним визначила психологічні особливості кожного представника лідерів шкіл територіальної громади. На закінчення тренінгу пройшло заняття «Зняття внутрішніх обмежень», де учням було запропоновано написати про дії, або поступки, які вони не можуть виконати. Потім перекреслити слово «ні», замінити його на слово «хочу». І запропонувала поділитися тим що, вийшло. Учні ділилися своїми результатами, які вийшли досить цікавими та різними.

Ми щиро вдячні Нелі Юріївні за цікаво проведений час та надіємось і на подальшу співпрацю у майбутньому.Возможно, это изображение (5 человек, люди стоят и в помещении)Возможно, это изображение (6 человек и в помещении)


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень