A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Новини

Інформація про роботу КЗ «Публічна бібліотека» Іршавської міської ради за серпень місяць 2023 року.

    Роль бібліотек КЗ «Публічна бібліотека» Іршавської міської ради у формуванні інформаційної культури користувачів бібліотек значна, адже пріоритетною діяльністю є популяризація книги та читання.

14:21 13.09.2023

У Брідській школі проводять капітальний ремонт спортзалу

  Приємно, що наші діти люблять спорт та розвиваються фізично, для цього, безумовно, потрібні належні умови. Цього року Іршавською міською радою приділяється велика увага до покращення умов та облаштування спортивних залів громади. Проводячи моніторинг шкільних умов перед початком навчального року, було вирішено розпочати ремонт декількох відразу закладів шкільної та дошкільної освіти. А відтак, у Брідській загальноосвітній школі I-III ст. вже кипить робота над встановленням нової підлоги у спортзалі. Демонтажні роботи вже проведено. Як зазначив Іршавський міський голова, близько трьох тижнів знадобиться для завершення капітального ремонту спортзалу Брідської ЗОШ.

14:17 13.09.2023

Іршавський ліцей 1

Рух- це життя. Творчо організована естафета стала чудовим способом провести час весело і з користю для здоров'я. Учні 4-А класу (кл.кер. Скоблей І.Р.) завзято змагалися в естафетах «Змійка», «Передача мʼяча над головою», «Передача мʼяча між ногами», розвиваючи спритність і координацію рухів. Найголовніше те, що перемогли дружба і любов до спорту.

14:16 13.09.2023

Іршавський ліцей 1

Раз, два, три на розминку спортивну біжи… Сьогодні учні 2-А та 2-Б класів (вихователь ГПД Данканич Т.Ю.) аж бігли на руханку, бо в ліцеї оголошено Тиждень спорту і здоров’я.

14:06 13.09.2023

Дубрівський ЗЗСО І - ІІІ ст

Дякуючи приватному підприємцю Штефаньо Василю Михайловичу,розпочалися дренажні роботи у Дубрівському ЗЗСО |-|||ст.

14:02 13.09.2023

Осійський ЗЗСО І-ІІІ ст. ім. Ф.Потушняка

Сьогодні, 12 вересня, в нашому навчальному закладі відбулися вибори Президента учнівського самоврядування. За результатами таємного голосування перемогу здобув учень 11-Б класу Бердар Іван. Щиро вітаємо новообраного Президента. Дякуємо лідерам школи за активну життєву позицію. Нехай цей навчальний рік стане для вас одним з найкращих етапів у реалізації своїх потенціалів.

14:01 13.09.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень