A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Новини

Іршавський міський Центр позашкільної освіти

Всіх любителів подорожей, активного відпочинку, його організаторів вітаємо з Всесвітнім Днем туризму! Щиро бажаємо вам - шановні керівники гуртків туристсько-краєзнавчого напрямку - гарних емоцій, приємних вражень від всіх ваших подорожей, а працівникам цієї галузі хотілось би побажати успіхів та процвітання у цій нелегкій справі , адже саме завдяки вам люди отримують змогу насолодитись прекрасними світовими пам'ятками архітектури, відпочити у найекзотичніших куточках світу та отримати море радості від проведеної відпустки.

10:41 29.09.2023

КЗ "Публічна бібліотека"

У чарівний світ казок дитина потрапляє в самому ранньому віці. Слухаючи їх, малюк, немов по сходах, йде по життю і залишається з нею назавжди. З дитячої казки починається його знайомство зі світом літератури, зі світом людських взаємин і з навколишнім світом в цілому. Казка є таким же необхідним етапом розвитку дитини, як і гра.

10:04 27.09.2023

Брідський ЗЗСО І-ІІІ ступенів

Європейський тиждень мобільності, що організується щорічно з 16 по 22 вересня, спрямований на те, щоб спонукати громадян та спільноти у багатьох європейських країнах обирати більш екологічні способи пересування. Учні Брідського ЗЗСО |-|||ст. долучилися до флешмобу #Мій_мобільний_товариш.

12:05 26.09.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень