A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Новини

Свято Осені в дитсадку №1

Вже стало доброю традицією проводити в дитсадку осінній ярмарок. Захоплююче дійство було побудоване на народних звичаях та обрядах. Веселими піснями, запальними таночками, цікавими віршами малята середньої групи "Метелик", (вихователі Звонар М. Д., Мелай Х. В. та музкерівник Волошин М. А.)  вшанували невтомну працю овочеводів та хліборобів. Також було організовано конкурс на найкращу осінню композицію. Багато родин із радістю відгукнулися на таку цікаву пропозицію і ось що вийшло!

07:45 28.10.2019

Футбол єднає!

Футбольним турніром між учнівськими командами закладів загальної освіти Іршавської ОТГ завершився цікавий проект «Футбол єднає». Іршавчани вперше взяли участь в цьому Міжнародному проекті, який має на меті протягом двох тижнів у жовтні провести 2000 подій у понад 60 країнах світу та охопити близько 150000 осіб. Як усе починалося? Ще у серпні голова ГО «Батьківська районна рада Іршавщини» Глушко В.І. звернулася до міської ради як до органу місцевого самоврядування, зокрема до заступнка міського голови Куртинець О.С. та методиста відділу освіти Мелеганич О.Д. з пропозицією долучитися до цієї Міжнародної кампанії.   Заявку було подано і схвалено грантодавцями на суму 200 євро. Хоча попередньо планувалося залучити 500 євро і провести більше заходів впродовж двох тижнів.

07:43 26.10.2019

Від 6 до 78!

Така різниця у віці учасників особисто-командного Кубку Закарпатської області з шашок-100. Наймолодший Володимир Погоріляк щойно пішов в перший клас, а найстарший Василь Кулик – поважний пенсіонер. Перше місце, вигравши всі зустрічі, виборола 12-річна Катерина Мойсей, вихованка шахово-шашкового клубу “Вікторія” Іршавського міського Центру позашкільної освіти. На друге місце вийшов представник Іршавського району Михайло Ластівка, а представник Виноградова, чемпіон області Василь Тіводор – бронзовий призер. Серед учасників змагань віком до 10 років призерами стали: Ігор Гуляна, Володимир Немеш, Володимир Погоріляк. Анастасія Асеєва, Софія Буря, Катерина Погоріляк. За підсумками змагань збірна команда “Вікторія” Іршавського МЦПО у складі Катерини Мойсей, Богдана Асеєва та Анастасії Панич виборола перше командне місце. А вже незабаром Катерина Мойсей візьме участь у чемпіонаті світу з шашок-100 серед юнаків та дівчат, який відбудеться в Туреччині з 27 жовтня по 04 листопада 2019 року.

07:40 22.10.2019

Участь у проекті FootballPeople

З 10  до 24 жовтня заклади освіти Іршавської ОТГ долучаються до багаточисельної міжнародної компанії по проекту #FootballPeople. Участь беруть всі хто вважає, що футбол - це не просто спортивна гра, а могутнє соціальне явище, яке об'єднує людей різного віку, кольору шкіри, різної національності, статі, соціального становища.

20:18 17.10.2019

З днем народження, рідне місто!

різноманітною. В суботу з самого ранку для жителів нашого міста були організовані спортивні заходи: шахово-шашковий турнір в актовій залі МЦПО та футбольний турнір на центральному стадіоні. Також у наймолодших іршавчан та гостей міста була можливість безкоштовно прокататися центральною площею та міським парком на чудовому "Дитячому потязі". Вечірня суботня концертна програма, за несприятливих погодних умов, нажаль, не відбулася. Але в неділю погода нас порадувала сонечком і на всі заплановані заходи зібралося чимало людей.

12:07 08.10.2019

678 річницю міста відзначили турніром

Згідно програми святкувань Дня міста Іршави вперше проведено змагання з шашок. Простора зала міського Центру позашкільної освіти прийняла юних спортсменів, які виявили бажання позмагатися в силі розуму, хитрості, кмітливості, вмінні ставити позиції, розв’язувати проблеми, ставити хитромудрі пастки, знанні теорії гри. Організував і провів турнір незмінний тренер шахово-шашкового клубу «Вікторія» Анатолій Вайда. Боротьба за перше місце була досить гострою. Лідером перед заключним туром був Василь Медулич, який на одно очко випереджав переслідувачів.  Партія між ним і Катериною Мойсей закінчилася на користь Мойсей. Свою партію виграла і Анастасія Панич. В обох дівчат – однакова кількість очок. Додатковий матч виграла Анастасія Панич. В неї – перше місце. Катерина Мойсей виборола друге місце. На третьому місці - Василь Медулич.  Серед дівчат кращі результати показали Анастасія Панич, Катерина Мойсей і Вероніка Терпай. Відзначено і кращі результати юнаків та дівчат до 10 років. Володимир Погоріляк, Роман Гозда, Степан Левко, Вероніка Терпай, Анастасія Асеєва, Софія Буря - призери в цій групі. Спеціальним призом відзначено наймолодшого учасника, першокласника Володимира Погоріляка. Він показав хорошу гру, посів п’яте місце. Нагороди призерам змагань вручив секретар міськради Михайло Рацин.  Учасники змагань вдячні міськраді за можливість позмагатися в улюбленому виді спорту, а також за солодкий стіл.

12:03 08.10.2019

Оновлення елементів благоустрою

Працівниками комунального підприємства оновлено Тріумфальну арку біля Іршавського МЦПО. Окрасою арки, а також подарунком іршавчанам до Дня міста став Герб Іршави, який зробили викладачі Іршавської ДШМ Вербищук Н.В. та Фірцак Т.Ю. Також міськрадою оновлено стенди, на яких представлені найкрасивіші фото з панорамою нашого міста та заклади, вихованцями яких ми пишаємось.

06:47 06.10.2019

Зі святом, любі вчителі!

Поміж багатьох свят у календарі є день, коли настрій усієї країни особливо піднесений і радісний. У перший тиждень жовтня ми урочисто відзначаємо День працівників освіти, день, коли навчальні заклади майорять осінніми квітами і розквітають посмішками вихованців та педагогів.  Чого вчать нас учителі? Математики, фізики, хімії, біології… Вони розвивають нашу увагу, пам'ять, уяву. Вони стараються допомогти нам знайти свій шлях у житті. А головне – своїми справами і своїм словом учать найважчої на світі науки – бути людьми. Тож найшанобливіші слова на адресу цих людей звучали сьогодні на святковому концерті, присвяченому Дню працівників освіти, що відбувся сьогодні у актовій залі Іршавського МЦПО.

06:49 05.10.2019

Освітян привітали з професійним святом

Уже стало доброю багаторічною традицією у Іршавській міськраді напередодні Дня працівників освіти вітати освітянські колективи громади. Не став винятком і цей рік. Сьогодні міський голова та секретар міськради відвідали заклади освіти, щоб привітати колективи з професійним святом. Вітаючи освітян вони подякували їм за нелегку, але таку важливу роботу у навчанні та вихованні юних громадян Іршави, побажали їм здоров’я та натхнення у подальшій роботі. Також голова міськради передав щирі привітання та вже традиційну каву від Народного депутата України Валерія Лунченка.

06:52 04.10.2019

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень