A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Новини

На Міжнародному конкурсі «GOLD LION”, який відбувся у м. Львів іршавчанка Катерина Сапожнік здобула Гран-прі!

Наша землячка Катерина Сапожнік, яка на даний час є студенткою Ужгородського музичного коледжу ім. Д. Є. Задора, неодноразово гідно представляла Іршаву на пісенних конкурсах різних рівнів де займала найвищі місця. У даному конкурсі вона приймала участь у двох номінаціях: народний та естрадний вокал. У народному вокалі з піснею «Люлі» вона посіла перше місце, а у номінації естрадний вокал була найкраща і завоювала Гран-прі фестивалю. Завдяки перемозі Катерина отримала сертифікат на участь у конкурсі в Італії. З чим ми щиро її вітаємо і бажаємо успіхів та наснаги у подальшій пісенній кар’єрі.

19:22 31.10.2019

Ніч у школі

      КАНІКУЛИ, ХОЧ ВСЬОГО НА ТИЖДЕНЬ, ЗАВЖДИ ПРИЄМНО І ДОВГООЧІКУВАНО. А КОЛИ ВОНИ ПОЧИНАЮТЬСЯ ЧИМОСЬ ВЕСЕЛИМ І НЕСПОДІВАНИМ, ТО ЦЕ ПРИЄМНІШЕ УДВІЧІ . УЧНІ 10-11Х КЛАСІВ ІРШАВСЬКОГО ЗЗСО І-ІІІСТ. №1 РОЗПОЧАЛИ СВІЙ ТИЖДЕНЬ КАНІКУЛ УВЕЧЕРІ У П’ЯТНИЦЮ. ОДЯГНЕНІ ПО СПОРТИВНОМУ, З КИШЕНЬКОВИМИ ЛІХТАРИКАМИ ВОНИ ПОСПІШИЛИ ДО ШКОЛИ, ЩОБ ВЗЯТИ УЧАСТЬ У НЕЗВИЧАЙНОМУ ТА ЗАХОПЛИВОМУ ДІЙСТВІ –КВЕСТІ «НІЧ У ШКОЛІ». КВЕСТ (ВІД АНГЛ. QUEST — ПОШУК, ПОШУКИ ПРИГОД) — АМАТОРСЬКЕ СПОРТИВНО-ІНТЕЛЕКТУАЛЬНЕ ЗМАГАННЯ, ОСНОВОЮ ЯКОГО Є ПОСЛІДОВНЕ ВИКОНАННЯ ЗАЗДАЛЕГІДЬ ПІДГОТОВЛЕНИХ ЗАВДАНЬ КОМАНДАМИ АБО ОКРЕМИМИ ГРАВЦЯМИ. ПОДІЛ НА КОМАНДИ ТЕЖ ВІДБУВАВСЯ НЕЗВИЧНО: ЗАПРОПОНОВАНІ ОРГАНІЗАТОРАМИ КВЕСТУ «ТАБЛЕТКИ ВІД СТРАХУ» ВИЯВИЛИСЯ ВІТАМІНОМ С З РІЗНИМИ СМАКАМИ. У РЕЗУЛЬТАТІ УТВОРИЛИСЯ ЧОТИРИ КОМАНДИ «ЛИМОНЧИКИ», «АПЕЛЬСИНЧИКИ», «ЯБЛУЧКА» ТА «ПОЛУНИЧКИ» ВІДПОВІДНО. ПІСЛЯ КОРОТКОГО ІНСТРУКТАЖУ КОМАНДИ ОТРИМАЛИ МАРШРУТНІ ЛИСТИ. ЗВИЧАЙНО Ж, ХОРОШИЙ КВЕСТ ЗАКІНЧУЄТЬСЯ ЗНАХОДЖЕННЯМ СКАРБУ. У ПОШУКАХ ЙОГО УЧНІ ПОВИННІ БУЛИ ПРОЙТИ П’ЯТЬ СТАНЦІЙ І ПРОДЕМОНСТРУВАТИ СВОЇ ЗНАННЯ З ХІМІЇ, ФІЗИКИ, ГЕОГРАФІЇ, БІОЛОГІЇ ТА УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ. ЗАВДАННЯ БУЛИ РІЗНОМАНІТНІ І ЗАХОПЛИВІ. ОТ, НАПРИКЛАД, ВИ МОЖЕТЕ ПРИГАДАТИ ПРІЗВИЩЕ ЛЮДИНИ ЗА ЇЇ ІМЕНЕМ, СКАЖІМО АЛЕССАНДРО(ВОЛЬТА), БЛЕЗ(ПАСКАЛЬ)…, ЗМОЖЕТЕ РОЗМІСТИТИ МАТЕРИКИ В ПОРЯДКУ ВІДКРИТТЯ, ПЕРЕКЛАДЕТЕ ІЗ ХІМІЧНОЇ МОВИ НА ЗАГАЛЬНОПРИЙНЯТУ НАСТУПНІ ФРАЗИ: БАГАТО ОКСИДУ ВОДНЮ З ТИХ ПІР УТЕКЛО, СЛОВО –АРГЕНТУМ, А МОВЧАННЯ –АУРУМ. А З УПЕРТОЇ СВІЙСЬКОЇ ТВАРИНИ ЗУМІЄТЕ ЗРОБИТИ ПТАХА? ([С] [Р]; ОСЕЛ — ОРЕЛ)…ЧИ ДОСТАТНЬО ВИ ВПРАВНІ У СКОРОМОВКАХ? ЗВАЖТЕ, ВСЕ ЦЕ ВІДБУВАЛОСЯ ПІСЛЯ 19.00 ПРИ ВИМКНЕНОМУ СВІТЛІ, ЩО РОБИЛО ПЕРЕБУВАННЯ НА СТАНЦІЯХ ТА ПЕРЕСУВАННЯ МІЖ НИМИ УЖЕ ПРИГОДОЮ НА 100%. А НАШІ УЧНІ ЧУДОВО УПОРАЛИСЯ З УСІМ. ЗА НАБРАНІ БАЛИ «ХРАНИТЕЛІ СКАРБІВ» ДАВАЛИ ЇМ ПІДКАЗКУ ДЕ САМЕ ШУКАТИ СКАРБ. ПІДКАЗКИ, ЗНОВУ-ТАКИ , БУЛИ НЕ ПРОСТІ. ОТ, ЩО ЦЕ ЗА БУКВА: БУКВА ЦЯ, СКАЗАТЬ НЕ ГРІХ, СПОЛУЧАЄ НАС УСІХ (БУКВА І СПОЛУЧНИК І)? ЛИШ СКЛАВШИ ДОКУПИ ВІДГАДАНІ БУКВИ, ШУКАЧІ СКАРБУ ЗРОЗУМІЛИ, ЩО ШУКАТИ ЙОГО СЛІД У КАБІНЕТІ ХІМІЇ. І КОЛИ ВОНИ ТУДИ ЗАЙШЛИ СВІТЛО , ЩО СПАЛАХНУЛО, ОСЯЯЛО НАКРИТИЙ СТІЛ ТА ВЕСЕЛІ ОБЛИЧЧЯ УЧИТЕЛІВ. ХІБА З ЦЕ НЕ СКАРБ- ПІЦА, СОЛОДКІ НАПОЇ У КОМПАНІЇ ДРУЗІВ ТА УЛЮБЛЕНИХ ПЕДАГОГІВ? ЕМОЦІЇ БИЛИ ЗА КРАЙ…СПАСИБІ ВСІМ, ХТО ДОЛУЧИВСЯ!!!!!!!!!

19:02 31.10.2019

Знову з перемогами!

Знову з перемогами! Цей тиждень був дуже насичений для вихованців вокального гуртка «Юні зірочки» Іршавського МЦПО. Ми вже повідомляли про досягнення дівчат на міжнародному фестивалі «Яскрава країна», який проходив у м. Ужгород з 25 по 28 жовтня. А вчора юні вокалісти взяли участь у Міжнародному конкурсі «GOLD LION”, який відбувся у м. Львів і також отримали приголомшливі результати. У номінаціі «Естрадний вокал» 5-7 років, 1 премію отримала Ілляш Софія, а також у категорії 8-10 років змагалася Луканинець Кароліна, яка отримала 1 премію! Ми щиро радіємо і вітаємо вихованок і їх викладача Поляк Вікторію Вікторівну з перемогою, бажаємо їм творчих злетів та нових перемог на вокальній ниві МЦПО! 16:27 30.10.2019

23:09 30.10.2019

ОГОЛОШЕННЯ

Відділ освіти Іршавської міської ради прийме на роботу в Іршавський МЦПО керівників гуртків з велоспорту, туризму, фото-відеозйомки та монтажу. За більш детальною інформацією просимо звертатись у Іршавський міський відділ освіти (м. Іршава, пл. Народна, 2) або до директора Центру позашкільної освіти (тел.0979071180).

22:58 30.10.2019

Перемогу здобула команда ЗЗСО №1

У середу, 23 жовтня, у рамках тижнів #FootbollPeople на іршавському стадіоні відбулися футбольні турніри з футболу та міні-футболу за участі учнівських команд усіх закладів загальної середньої освіти Іршавської ОТГ. Відрізнявся турнір від звичайних тим, що до складу команд входитимуть дівчата, а також представники ромської та інших національностей.

13:01 28.10.2019

З життя дитсадка №4

Наприкінці жовтня у дитсадках Іршавської ОТГ традиційно відбулися навчально-розважальні заходи – Свято осені. Не став вийнятком і садочок №4, де святкові осінні ранки пройшли у всіх вікових групах. Дошкільнята дуже люблять осінь, адже є цікава нагода дізнатися багато нового про осінню природу, життя тварин та пташок, розповісти про чудову осінню пору своїм друзям, рідним і близьким під час осінніх свят. Малюки середньої та старшої груп під керівництвом вихователів та музичного керівника Людмили Ширило подарували батькам і гостям незабутнє свято.

07:53 28.10.2019

Свято Осені в дитсадку №1

Вже стало доброю традицією проводити в дитсадку осінній ярмарок. Захоплююче дійство було побудоване на народних звичаях та обрядах. Веселими піснями, запальними таночками, цікавими віршами малята середньої групи "Метелик", (вихователі Звонар М. Д., Мелай Х. В. та музкерівник Волошин М. А.)  вшанували невтомну працю овочеводів та хліборобів. Також було організовано конкурс на найкращу осінню композицію. Багато родин із радістю відгукнулися на таку цікаву пропозицію і ось що вийшло!

07:45 28.10.2019

Футбол єднає!

Футбольним турніром між учнівськими командами закладів загальної освіти Іршавської ОТГ завершився цікавий проект «Футбол єднає». Іршавчани вперше взяли участь в цьому Міжнародному проекті, який має на меті протягом двох тижнів у жовтні провести 2000 подій у понад 60 країнах світу та охопити близько 150000 осіб. Як усе починалося? Ще у серпні голова ГО «Батьківська районна рада Іршавщини» Глушко В.І. звернулася до міської ради як до органу місцевого самоврядування, зокрема до заступнка міського голови Куртинець О.С. та методиста відділу освіти Мелеганич О.Д. з пропозицією долучитися до цієї Міжнародної кампанії.   Заявку було подано і схвалено грантодавцями на суму 200 євро. Хоча попередньо планувалося залучити 500 євро і провести більше заходів впродовж двох тижнів.

07:43 26.10.2019

Від 6 до 78!

Така різниця у віці учасників особисто-командного Кубку Закарпатської області з шашок-100. Наймолодший Володимир Погоріляк щойно пішов в перший клас, а найстарший Василь Кулик – поважний пенсіонер. Перше місце, вигравши всі зустрічі, виборола 12-річна Катерина Мойсей, вихованка шахово-шашкового клубу “Вікторія” Іршавського міського Центру позашкільної освіти. На друге місце вийшов представник Іршавського району Михайло Ластівка, а представник Виноградова, чемпіон області Василь Тіводор – бронзовий призер. Серед учасників змагань віком до 10 років призерами стали: Ігор Гуляна, Володимир Немеш, Володимир Погоріляк. Анастасія Асеєва, Софія Буря, Катерина Погоріляк. За підсумками змагань збірна команда “Вікторія” Іршавського МЦПО у складі Катерини Мойсей, Богдана Асеєва та Анастасії Панич виборола перше командне місце. А вже незабаром Катерина Мойсей візьме участь у чемпіонаті світу з шашок-100 серед юнаків та дівчат, який відбудеться в Туреччині з 27 жовтня по 04 листопада 2019 року.

07:40 22.10.2019

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень