A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Новини

РІДНА МОВО, ЗВУЧИ В НАШІМ ДОМІ

Здається, що всі слова про рідну мову вже написано і сказано. Але ні… По-особливому святкова атмосфера панувала сьогодні в 9-А класі. День писемності та мови розпочався з  виступу вчителя української мови та літератури Примич Людмили Михайлівни, яка цікаво розповіла про історію української писемності та мови. Та й учні не залишились осторонь: впродовж свята лунали поетичні рядки про мову, вислови відомих людей про значення мови в житті людини та суспільства, прислів’я та приказки. Найбільше  сподобалось брати участь у пізнавальній  вікторині  «Мовне асорті».

00:56 13.11.2019

Підсумки фестивалю "Зоряні мости дружби"

Вже другий рік поспіль у м. Берегово проходить міжнародний фестиваль - конкурс мистецтв «Зоряні мости дружби» (Україна – Угорщина).  Головна мета конкурсу – зміцнити творчі мости дружби між дітьми з різних міст та країн. Іршавчани також взяли участь у цьому престижному конкурсі, показали високу майстерність та отримали чимало нагород.

22:13 11.11.2019

Надії Карпат

Надії Карпат Влучна назва обласного особисто-командного турніру з шашок-64 серед юнаків та дівчат, адже справді на цьому змаганні виявляються талановиті діти, які в подальшому при наполегливій праці на тренуваннях стають розрядниками і захищають честь Закарпатської області, яка географічно розташована за горами Карпатами. А точніше сказати, ми жителі гір Карпатських, тому й є їх представниками на Всеукраїнських та міжнародних змаганнях. Підтримати збірну команду клубу “Вікторія” виявила бажання і Катерина Мойсей, яка саме в цей час перейшла на тренування з шашок-100, які повністю відрізняються від гри в шашки-64. В загальному турнірі перше місце, набравши максимальну кількість очок, виборола Катерина Мойсей. Друге місце в представника В. Бичкова Севастьяна Матаржука. На третє місце вийшов ще один представник клубу “Вікторія” Андрій Кравець. Серед дівчат кращі результати показали наші вихованці Катерина Мойсей, Марта Юріна, Вероніка Терпай. Призерами в своїх вікових групах стали Володимир Погоріляк, Дарина Лелітка, Анастасія Асеєва, Анастасія Сенина, Ігор Гуляна, Вероніка Терпай, Софія Буря, Андрій Кравець, Анастасія Купар. Підбиті результати командної боротьби. Клуб “Вікторія” Іршавського міського Центру позашкільної освіти на першому місці!

22:04 11.11.2019

Всеукраїнський радіодиктант національної єдності

Всеукраїнський радіодиктант національної єдності «Нас багато, ми різні, нас всіх об‘єднує спільна мета» - гасло 19-го Всеукраїнського радіодиктанту національної єдності. Напередодні Дня української писемності та мови наш заклад взяв участь у цій щорічній акції. До написання диктанту долучились адміністрація закладу, вчителі та понад 50 учнів 7-11 класів. Учасники не лише перевірили свої знання рідної мови, а й реалізували основну мету акції - об’єднались навколо мови.

18:26 09.11.2019

Сьогодні гостинно приймало нас м. Берегово.

Вже другий рік поспіль в цьому місті проходить міжнародний фестиваль - конкурс мистецтв «Зоряні мости дружби» Україна - Угорщина. Зразкова хореографічна студія МЦПО «Dance of angels» також змагалася за призові місця. Тож в номінації сучасна хореографія (вікова категорія 11-13 років) середня група стала лауреатами двох ІІІ премій, а старша група отримала лауреати двох ІІ премій. Тож вітаємо наших студійців і їхнього керівника Буряса Юрія Васильвича з чудовими нагородами.

08:14 09.11.2019

І ще одна подорож

 Осінні канікули - час відпочинку і подорожей. Екскурсія 9 класу Іршавського ліцею до Івано-Франківська із класним керівником Шафар Я.М. та завучем Ваш Я.І.

18:00 08.11.2019

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень