A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Новини

Наш Тиждень книги триває

Сьогодні учні 6 класу Іршавського ліцєю мали можливість наживо побачити старовинні церковні книги та почути цікаву розповідь про створення світу від настоятеля греко-католицького храму о. Василя Петечука                     

22:45 05.11.2019

Осіння виставка

Осінь - чудова пора року! Кожного року в цей період у Іршавському ліцеї триває виставка осінніх композицій. Цього року наші вихованці знову порадували всіх нас своїми витворами.                                                           

22:24 05.11.2019

Тиждень книги розпочато!

В рамках Тижня книги для учнів 1-4 класів Іршавського ліцею був проведений конкурс малюнків "Мій улюблений казковий герой", а також для учнів 1- А та 1- Б класів відбулася екскурсія до ІРДЦБ.V

21:49 05.11.2019

СТАРТУВАВ ПОШУК ЕКСПЕРТІВ ДЛЯ ОЦІНЮВАННЯ ЕЛЕКТРОННИХ ВЕРСІЙ ПІДРУЧНИКІВ ДЛЯ 3 ТА 7 КЛАСІВ

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           В Україні розпочався відбір експертів для здійснення експертизи електронних версій підручників для 3 та 7 класів закладів загальної середньої освіти. Експертами можуть стати вчителі, методисти, наукові (науково-педагогічні) працівники, розробники типових освітніх програм, завдань для проведення ЗНО, психологи, експерти з дизайнерської експертизи та експерти з антидискримінаційної експертизи. Особи, які захочуть стати експертами, мають до 25 листопада 2019 року подати до Інституту модернізації змісту освіти такі документи: - письмову заяву, - копію паспорта громадянина України (або пред’явити його у разі подання документів особисто), - копії документів про освіту, підручники Надрукувати - довідку з місця роботи або інший документ, що підтверджує відповідність претендента вимогам до експертів, - письмову згоду на обробку персональних даних. Претендент також може подати додаткові документи щодо професійної компетентності, досвіду роботи та ділової репутації (рекомендації, наукові публікації тощо). Документи необхідно подати особисто або надіслати поштою за адресою: 03035, м. Київ, вул. Митрополита Василя Липківського, 36, к. 211. Детальні вимоги до експертів та документів зазначено у листі МОН. Претенденти, які успішно пройдуть вступне оцінювання відповідних знань, умінь та навичок, далі проходитимуть навчання за програмою підготовки експертів. Конкурсний відбір здійснюватиметься для підручників з 26-и предметів, які вивчаються у 3-х класах, та для 7-и у 7-х класах. Експертизу кожного підручника здійснюватимуть 8 експертів, які проводитимуть науково-методичну, психолого-педагогічну, дизайнерську та антидискримінаційну експертизи. Терміни проведення експертизи: З клас – грудень 2019 року – січень 2020 року; 7 клас – грудень 2019 року – лютий 2020 року.

08:29 01.11.2019

Міський Центр позашкільної освіти – рухаємось вперед!

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     Після створення Іршавської ОТГ на базі районного Будинку дитячої творчості було створено Іршавський МЦПО. В новостворений заклад увійшли всі гуртки, які працювали на базі Будинку творчості. Одне із найважливіших завдань педагогічного колективу позашкільного закладу – "забрати" дітей з вулиці та допомогти їм розвиватися в колективі. Ми неодноразово розповідали про досягнення цього закладу, гордістю якого є шахово-шашковий клуб «Вікторія», народна студія образотворчого мистецтва «Боржавська фантазія», а хореографічний та вокальний гуртки є учасниками всіх масових заходів, які проводяться в нашому місті. Активно працюють також комп’ютерний гурток, гурток з бісероплетіння, «Виготовлення іграшок-сувенірів» та «Умілі руки». В цьому навчальному році заклад відвідує 450 учнів. З метою розширення мережі гуртків, а також урахування інтересів учнів було проведено моніторинг у всіх закладах середньої освіти. В опитуванні взяло участь 350 учнів 5-8 класів. Результати даного анкетування підтверджують, що діти цікавляться гуртками, які вже працюють в МЦПО і активно їх відвідують, отже заклад працює в правильному напрямку. Але приємно здивувало те, що майже 40% учнів виявили бажання займатися в гуртках спортивного спрямування, а саме діти цікавляться велосипедним спортом. Велоспорт — одна з популярних форм рухомої активності, зміцнює легені та серце і звичайно, м'язи ніг. Заняття спортом – це важливий досвід в житті кожної дитини, який стане у нагоді в їх подальшому житті. Тому маємо намір відкрити гурток з велоспорту і закупити нові велосипеди для занять в обраному виді спорту. 15% опитуваних хотіли б відвідувати гурток «Фото-відео зйомки», а також дітям цікаві гуртки туристичного спрямування. Тому запрошуємо на роботу в Іршавський МЦПО керівника гуртка з велоспорту, туризму, відеозйомки та монтажу. Гарантуємо гідні умови праці та достойну заробітну плату. За більш детальною інформацією просимо звертатись у міський відділ освіти або до директора Центру позашкільної освіти (тел.0979071180).

20:52 31.10.2019

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень