A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Новини

День здорового способу життя

20 вересня в Іршавському закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ст. №1 відбулося свято «Спорт —здоров’я, спорт – це сила, що дає всім дітям крила». Усі заходи, проведені в цей день, були приурочені до Дня міста, яке незабаром святкуватимуть іршавчани. Вчителі та учні школи – за здоровий спосіб життя, адже добре усвідомлюють, що рідна Іршава потребує здорових, активних, спортивних, ініціативних мешканців. Веселий, бадьорий, а найголовніше – спортивний настрій панував у закладі освіти вже зранку.  Розпочався день першим уроком класного керівника на тему «Ми за здоровий спосіб життя!», мета якого донести до кожного учня, що здоровий спосіб життя – це один із найголовніших чинників добробуту кожної людини.

08:15 30.09.2019

Ремонт в їдальні школи №2.

На прохання батьків та директора школи Гички Ганни Юрівни у шкільній їдальні проведено ремонтні роботи, а саме демонтовано старі умивальники, які були встановлені близько 30 років тому.  Проблема полягала в тому, що відвідні каналізаційні труби були забиті і скид робився в підвал школи. Тому було вирішено демонтувати старі декоративні щити і встановити сучасні умивальники, які підключені до каналізаційної мережі школи.

08:10 30.09.2019

Оголошення

На роботу в Собатинську початкову школу потрібен вчитель англійської мови на час відпустки для догляду за дитиною віком до трьої років основного працівника (повне тижневе навантаження).

10:07 04.09.2019

Школи Іршавської ОТГ відкрили двері для нового навчального року

Сьогодні у всіх школах Іршавської громади відбулися урочистості з нагоди Дня знань. Це особливе свято для тих, хто цього року йде до першого класу, і тих, хто на другий рік закінчить школу. Всі вони у святкових вбраннях та з букетами квітів на свою адресу приймали багато вітань та побажань. Завітав на святкові лінійки до діток і міський голова. У своєму виступі він подякував директорам шкіл та педагогічним колективам за кропітку працю у підготовці шкільних приміщень до нового навчального року а діткам побажав легкого та цікавого навчання у школі. Першокласники ж у свою чергу підготували для всіх присутніх цікаві та креативні виступи. Після всіх урочистостей всі дітки разом зі своїми наставниками дружно зайшли до своїх класів де для першокласників розпочинається нове цікаве життя, а для одинадцятикласників – останній навчальний рік у школі.

04:52 03.09.2019

З Днем знань

ЩИРО ВІТАЄМО ВАС З ПОЧАТКОМ НОВОГО НАВЧАЛЬНОГО РОКУ, ДНЕМ ЗНАНЬ – ВСЕНАРОДНИМ СВЯТОМ МУДРОСТІ, ДОБРА, НАТХНЕННЯ ТА НОВИХ ВІДКРИТТІВ. ПЕРШЕ ВЕРЕСНЯ ЄДНАЄ НАС УСІХ, БО КОЖЕН КОЛИСЬ У ЦЕЙ ДЕНЬ ПЕРЕСТУПИВ ПОРІГ РІДНОЇ ШКОЛИ, ВІДКРИВ ПЕРШУ КНИЖКУ, НАПИСАВ ПЕРШЕ СЛОВО. РОКИ НАВЧАННЯ – НАЙКРАЩІ В НАШОМУ ЖИТТІ. САМЕ В ЦЕЙ ЧАС МИ ЗНАХОДИМО ВІРНИХ ДРУЗІВ, ВІДКРИВАЄМО У СОБІ ЗДІБНОСТІ, ВИЗНАЧАЄМО ОРІЄНТИРИ НА ВСЕ ЖИТТЯ. ЗІ СВЯТОМ УСІХ!

01:47 02.09.2019

До навчання готові

Іршавський ліцей радо чекає своїх учнів! Усі класні приміщення Іршавського ліцею готові до нового 2019-2020 навчального року!  

07:56 01.09.2019

Оголошення від ліцею

 Шановні батьки та учні! Урочиста лінійка до Дня Знань відбудеться 02 вересня о 9.15 год. к. ч., яка і розпочне новий навчальний рік та заняття у ліцеї. 

07:54 01.09.2019

Про готовність закладів освіти Іршавської ОТГ до нового навчального року.

Комісія щодо перевірки готовності закладів освіти Іршавської ОТГ до початку 2019-2020 навчального року здійснила об’їзд всіх шкіл, дитячих садочків та позашкільних закладів. В перевірці навчальних закладів взяли участь працівники відділу освіти Любов Сокач та І.С.Попович, заступник міського голови Олександр Куртинець, директори освітніх закладів. На трьох об’єктах побував і голова освітньої комісії Собко В. В. Робоча комісія особливу увагу зосередила на готовність навчальних закладів до роботи в умовах Нової української школи, створення нового освітнього простору та безпечних умов перебування дітей у закладах. Усі заклади освіти влітку провели великий об’єм ремонтних робіт і продемонстрували належну готовність до нового 2019-2020 навчального року. Але підготовчі роботи проводяться й надалі.

16:02 26.08.2019

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень