A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Новини

Іршавська міська дитячо-юнацька спортивна школа. Іршавської міської ради.

17-18 лютого в. с. Дусино пройшов особистий чемпіонат Закарпатської області з важкої атлетики серед юнаків та дівчат до 17 років. В якій Іршавська ДЮСШ прийняла участь. Наші спортсмени показали хорошу підготовку,свій характер ,волю до перемоги.

10:31 23.02.2024

КЗ "Публічна бібліотека"

Мова - одне з найцінніших надбань, які створили й залишили нам наші предки. Мова є душею нації, її генетичним кодом, у її глибинах народилося багато скарбів, якими пишається наш народ.

10:26 23.02.2024

Ільницька ДШМ

Сьогодні відбуася конкурс 1-й тур індивідуальних виконавців на народних інструментах молодших класів.

10:25 23.02.2024

Ільницька ДШМ

Сьогодні відбувся відкритий академконцерт учнів струнно-смичкового відділу викл.Капітан Л.І.Учні із задоволенням радували своєю грою батьків!

10:25 23.02.2024

Іршавський міський Центр позашкільної освіти

Сьогодні, 20 лютого в Україні – День Героїв Небесної Сотні. Вихованці гуртка "Виготовлення іграшок - сувенірів", ( керівник Ажипа Н.Й.) Іршавського МЦПО на базі Іршавського ліцею, виготовили паперових ангелів та долучилися до всесвітньої тихої акції "«Ангели пам’яті». Запалена свічка, як символ вшанування Героїв Небесної Сотні і наша спільна пам’ять та віра в перемогу світла над темрявою ворожого зла.

10:24 23.02.2024

Іршавський центр професійного розвитку педагогічних працівників

Історія педагогіки. Пам’ятаєте курс, що вивчали всі майстри вчительської справи у свої студентські роки? 21 лютого колишні студенти факультетів географічного та історичного спрямування писали нову сторінку історії педагогіки. Інноваційну сторінку інноваційної казкової педагогіки. Поки що МОН не надало гриф «Рекомендавано» презентованим методикам та технологіям навчання, але, сподіваємось, від цього вони не втратили своєї цінності. Цінності й автентичності. Цінності й колоритності. Цінності й креативності.

10:20 23.02.2024

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень