A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Новини

Іршавський центр професійного розвитку педагогічних працівників

Без сокири не тесляр, без голки не кравець… а без інновацій – не педагог. Розумію, що не всі готові продовжити прислів’я саме так. Чому? Бо нове, цікаве, креативне поки що не стало елементом роботи. Елементом діяльності. Елементом навчання. Зараз мова йде не про учасників майстерки «Казкова педагогіка», презентованої 20 лютого вчительками української мови та літератури для своїх колег. Юні педагогині, обравши для опрацювання казку «Льодяне царство», зуміли вплести в свій віночок творчих доробок новітні технології, не порушивши основних принципів навчання: науковості, доступності, проблемності, наочності, самостійності та послідовності.

10:19 23.02.2024

Іршавська ДШМ

Сьогодні на базі нашої школи відбувся 1й тур обласного конкурсу індивідуальних виконавців учнів молодших класів( скрипка). Участь брали молодші скрипалі з шкіл мистецтв Іршавського куща.

10:39 16.02.2024

ПАК ДИСЬ

14 лютого наша команда вирішила порадувати жителів Іршави, подарувати посмішку, приємний спогад і подарунки! 

10:36 16.02.2024

КЗ "Публічна бібліотека"

14 лютого - Міжнародний день дарування книг! В цей день до Смологовицької бібліотеки-філії КЗ "Публічна бібліотека" Іршавської міської ради завітали працівники Підгірнянського лісництва "Зачарований край", а саме лісничий НПП Маргіта В.М. та інспектор ПЗФ Мочарко А.А., які подарували книги про ліс .

10:32 16.02.2024

Ільницький ЗЗСО І-ІІІ ст

Нещодавно відбулися змагання ІІ етапу з волейболу в рамках проєкту "Пліч-о-пліч" Шкільні ліги Закарпаття. Юні спортсмени нашого закладу, отримали III призове місце.

10:29 16.02.2024

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень