A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Новини

Іршавський ліцей №1

Професія «поліцейський» — це одна з найбільш важливих, відповідальних і навіть небезпечних професій у світі. Її представники стежать за порядком на вулицях, патрулюючи територію і затримуючи людей, які порушують закон, виїжджають на місця злочинів.

10:39 30.01.2024

Іршавський ліцей

Здобувачі освіти 11-В класу разом з класним керівником Ганною Глушко та вчителем Анастасією Манченко на вихідних відвідали ковзанку « Іce Land” та парк розваг у місті Мукачево. Посмакували смачною піцою та переглянули цікавий фільм у кінотеатрі

10:23 30.01.2024

Іршавський ліцей №1

Підлітковий вік – це складний і водночас важливий період у формуванні особистості. Підлітки вразливі, нерідко потрапляють у тенета шкідливих звичок, а це крок до серйозних проблем у дорослому віці. Дії підлітків пов’язані з проблемами в сім´ї, в навчанні, в спілкуванні з однолітками тощо.

10:22 30.01.2024

Іршавський ліцей №1

Найрізноманітніші заходи з нагоди Декади ЄДНАННЯ ТА ПАМ’ЯТІ тривають упродовж тижня. Це і конкурси, й виставки, і зустрічі, і змагання в знанні історії країни, а також цікаві уроки про скарби рідного слова і класні години.

10:20 30.01.2024

Іршавський ліцей

Сьогодні на базі Іршавського ліцею відбулися змагання І етапу з тенісу серед команд закладів освіти Іршавської територіальної громади в системі "Шкільні ліги Закарпаття". Нам дуже приємно, що команда Іршавського ліцею у складі: Артиша Івана, Йонаша Крістіана, Огар Тетяни отримала ІІ місце. Велике спасибі за проведення змагань вчителям фізичної культури Катерині Пруднік та Василю Кляпу.

10:19 30.01.2024

Осійський ЗДО

Продовжуємо зустріч з дітками в рамках проєкту UNICEF Ukraine «Забезпечення безперервності навчання та розвитку дітей дошкільного віку в умовах кризи в Україні» який реалізує ВГО «Асоціація працівників дошкільної освіти» за підтримки Міністерства освіти і науки, та Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ в Україні) у рамках СПІЛЬНО – програми Дитячого фонду ООН ЮНІСЕФ .

10:18 30.01.2024

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень