A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Новини

Впевнені кроки до нових перемог!

З метою збільшення у молодого покоління зацікавленості до здорового способу життя та занять спортом, під гаслом «РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО», у рамках проєкту «Пліч-о-пліч шкільні ліги», в Іршавській територіальній громаді провели змагання з волейболу серед шкільних дівчачих команд. Проєкт «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» продовжує об’єднувати дітей в командні види спорту. Регулярні тренування приносять бажані результати, вмотивовані та фізично загартовані діти проявляють все більше інтересу до занять спортом, активно беруть участь у проєкті та здобувають нові спортивні вершини.

10:50 26.02.2024

Іршавський ліцей

До Міжнародного дня рідної мови вчитель Наталія Петрішко з учнями 5-Б класу (ІІ підгрупа) провела вікторину "Українська мова і таємниці казкового лісу". Учні за допомогою знань української мови допомагали Остапу і Соломійці звільнити ліс від чарів чаклунки Маліфісенти: розв'язували кросворди, головоломки, відгадували фразеологізми. В кінці кожен озвучив свою мрію - ПЕРЕМОГА!

10:49 26.02.2024

Іршавський ліцей

До другої річниці повномаштабного вторгнення росії в Україну класний керівник 9-В класу Світлана Булеза провела виховну годину на тему "Війна, що змінила кожного".

10:46 26.02.2024

Іршавська дитяча школа мистецтв

Вчора, 22 лютого 2024 року на базі Іршавської дитячої школи мистецтв, відбувся І (відбірковий) тур Обласного конкурсу вокальних ансамблів малих форм здобувачів освіти мистецьких шкіл Закарпатської області.

10:40 26.02.2024

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень