A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Новини

Іршавський міський Центр позашкільної освіти

Підведено підсумки II-го (обласного) етапу захисту науково-дослідних робіт МАН України, який у цей непростий для України час, проходив онлайн. Від наукового товариства учнів закладів освіти Iршавської ТГ на II- ий обласний етап конкурсу-захисту було надіслано 5 науково-дослідницьких робіт учнів, які зайняли I-ші місця у I-му (міському) етапі конкурсу-захисту.

10:13 04.03.2024

Іршавський міський Центр позашкільної освіти

Готуємось до змагань зі спортивного орієнтування в рамках Всеукраїнських шкільних ігор "Пліч-о-пліч".На першому етапі формуємо збірну Іршавського ліцею - 6 дівчат і 6 хлопців.Перші результати не погані,мінімум помилок,контрольні пункти взяті.

10:12 04.03.2024

Іршавський ліцей

Підведено підсумки II-го (обласного) етапу захисту науково-дослідних робіт МАН України, який у цей непростий для України час, проходив онлайн.

10:10 04.03.2024

Іршавський Здо Малятко

У рамках атестації у Комунальному закладі " Заклад дошкільної освіти №3 Іршавської міської ради " вихователем середньої групи Пензеник Й.І. підготовлено та проведено відкрите заняття для колег ЗДО з валеології на тему " Квітка здоров'я ". Педагог виховувала у дітей свідомість того, що людина частина природи, показала діткам розмаїття навколишнього світу, закріпила знання про органи слуху, зору, нюху. І, як результат, діти зрозуміли, що людина хворіє тоді, коли не береже своє здоров'я.

10:51 01.03.2024

Підгірнянська гімназія

25 лютого - День української жінки (День українки). Це свято запровадили на честь дня народження найвідомішої української письменниці й громадської діячки Лесі Українки, яка стала символом стійкості. З нагоди цього свята учні 9 класу Підгірнянської гімназії взяли участь у конкурсі "Жіноча сумочка" та переглянули й обговорили презентацію на тему "Незламна українська жінка". Учні висловили слова подяки всім українським жінкам, побажали здоров'я, миру, радості, тепла, безмежного щастя й Божого благословіння, бо сьогодні, під час війни, українські жінки є джерелом віри й надії, справжніми берегинями - турботливими, стійкими, мужніми!

10:44 01.03.2024

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень