A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Новини

Ільницький ЗЗСО І-ІІІ ст

Нещодавно відбулися змагання ІІ етапу з волейболу в рамках проєкту "Пліч-о-пліч" Шкільні ліги Закарпаття. Юні спортсмени нашого закладу, отримали III призове місце.

10:29 16.02.2024

Іршавський міський Центр позашкільної освіти

Вихованці гуртка "Виготовлення іграшок - сувенірів" Іршавського МЦПО , взяли участь в конкурсі "Зігрій серце воїна". Діти виготовляли валентинки зі щирою подякою нашим ЗСУ. Вітаємо мужніх захисників та захисниць і шлемо доземний уклін за можливість навчатись і творити.Любимо вас ! Віримо у перемогу України!

10:27 16.02.2024

Іршавський міський Центр позашкільної освіти

Вихованці народної студії образотворчого мистецтва "Боржавська фантазія" (керівник Микита Л.Б.) прийняли участь у конкурсі "Зігрій серце воїна" та виготовили чудові валентинки.

10:26 16.02.2024

Іршавський центр професійного розвитку педагогічних працівників

Ідея змін, ідея нововведень, ідея інновацій - тема зовсім не нова. Постійно лунають заклики до осучаснення, до модернізацій, до трансформацій. Ця ідея постійно проходить наскрізним ехом через організацію діяльності закладів освіти всіх рівнів. Аби не зволікати та не впроваджувати чужих доробок, Іршавський центр професійного розвитку педагогічних працівників започатковує авторський експериментальний проєкт "Казкова педагогіка". За задумом авторів ідеї, молоді вчителі презентують для своїх колег майстерки практичної діяльності з предмету викладання, використовуючи інноваційні ідеї методики навчання та організації педагогічного процесу. Вільні у виборі теми та технологій, всю практичну діяльність мусили прив'язати до однієї з обраних напередодні казок.

10:25 16.02.2024

Іршавський міський Центр позашкільної освіти

У суботу чергова партія необхідних речей попрямувала на фронт. Завдяки злагодженій роботі колективу Іршавського міського Центру позашкільної освіти, волонтерської оперативної групи «СОХТАШ» (голова Василь Андрішко) та волонтерів з Чехії, один з бойових підрозділів ЗСУ отримав маскувальні сітки, окопні свічки, розпалювачі та більше 800 термогрілок.

10:53 14.02.2024

КЗ "Публічна бібліотека"

У центральній бібліотеці КЗ "Публічна бібліотека" Іршавської міської ради оформлено книжкову виставку-реквієм "Афганістан - моя кривава рана". Вона присвячена Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав та виведення військ з Афганістану. Книжкова виставка-реквієм є даниною пам'яті і шани усім воїнам, долю яких обпалила жорстока війна у далекій гірській країні.

10:45 14.02.2024

Іршавський міський Центр позашкільної освіти

У рамках проекту "Ініціатива Іршавщини на підтримку 1325" проведено флешмоб "Любов проти насильства", у якому взяли участь вихованці народної студії хореографічного мистецтва "Dance of angels", керівник Юрій Буряс.

10:41 14.02.2024

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень