A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Новини

Іршавський ліцей

На календарі ще зима, а в нашому ліцеї вже відчувається перший подих весни…

10:36 26.02.2024

Ільницький ЗЗСО І-ІІІ ст

Сьогодні нам хочеться згадати тих...хто вже ніколи не повернеться додому...тих, хто віддав своє життя за наш спокій та можливість навчатись... У наших серцях назавжди залишаться юні серця наших випускників...наших односельців...

10:33 26.02.2024

Іршавський ліцей 1

Завтра рівно два роки, як російський окупант вторгся в Україну. За цей час український народ переживає один із найскладніших періодів в історії: у ніч на 24 лютого російська армія переступила лінію кордону з Україною і вторглася в суверенну державу, безжально знищуючи все на своєму шляху.

10:32 26.02.2024

Іршавський міський Центр позашкільної освіти

В народній хореографічний студії «Dance of angels» керівник Юрій Буряс, з 29 січня по 23 лютого, на базі Іршавського МЦПО, проходила педагогічну практику Староста Андріана. Під час проведення педагогічної практики, вона проявила свої організаторські здібності, добре володіла методикою при роботі з хореографічним колективом. Староста Андріана відповідально ставилася до підготовки та проведення занять з хореографічного мистецтва. Свої вміння та навички виконувала на відмінно. Бажаємо подальших успіхів.

10:32 26.02.2024

Іршавський центр професійного розвитку педагогічних працівників

І ніяких «але». Школа вимагає змін. Не можуть стати успішними учні, чиї вчителі постійно незадоволені, щодня стомлені та песимісти на всі 100%. Це – чесно. Це питання не педагогіки, це питання неправильно розставлених пріоритетів. А вихід є. Навчатися в тих, хто цікавий, позитивний і відкритий до змін. Нам вдалося знайти професіоналів своєї справи серед молодих педагогів закладів освіти нашої громади. Вчительки біології та хімії намагалися зацікавити поважних гостей педагогічного флешмобу, що відбувся 22 лютого на базі Іршавського МЦПО.

10:30 26.02.2024

Іршавська міська дитячо-юнацька спортивна школа. Іршавської міської ради.

На передодні чемпіонату області з важкої атлетики проведено першість Іршавської ДЮСШ. Кращі спортсмени будуть відібрані для участі в чемпіонаті області який пройде в с. Дусино Свалявської міської ради.

10:35 23.02.2024

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень