A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Новини

Іршавський ліцей 1

Головний тренд у сучасній освіті – це зміни у світогляді, у психології людей, які починають працювати вчителями. Сьогодні передусім важливо володіти так званими soft skills - вмінням працювати в команді, вирішувати проблеми та знаходити творчі рішення, відчувати задоволення й щастя від діяльності.

11:10 06.03.2024

Ільницький Спортивно-гуманітарний Ліцей.

У рамках проєту учнівського спорту «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги» тривають спортивні змагання серед учнів закладів загальної середньої освіти. 29 лютого, відбулися змагання з такого виду спорту як футзал. Це командна спортивна гра з м'ячем у залі за участю двох команд: 5 гравців у кожній, один із них воротар. На відміну від інших видів футболу, гра відбувається на майданчику з твердим покриттям. Наші футболісти, учні 5-6 класів, у наполегливій боротьбі, Ільницький спортивно - гуманітарний ліцей посіли 4 місце. У змаганнях брало участь аж 12 шкільних команд.

11:09 06.03.2024

Дешковицький Заклад Дошкільної Освіти

Сьогодні — день, коли кожен подих повітря наповнений ароматом весняних квітів, а кожен крок веде нас до нових вражень та можливостей. Весна чарівниця і до нас в садок завітала.

15:05 05.03.2024

КЗ "Публічна бібліотека"

9 березня українці відзначають 210-у річницю від дня народження славного сина українського народу, Великого Кобзаря Тараса Григоровича Шевченка.

14:58 05.03.2024

Осійський ЗЗСО І-ІІІ ст. ім. Федора Потушняка

"Герої не вмирають!"-ці слова стали назвою реквієму,що активісти шкільного життя присвятили трагічним подіям десятирічної давнини.Кожен день лютого тоді ,в 2014 році, був насичений трагічними подіями:масові розстріли на Майдані , втеча Януковича, захоплення Парламенту Криму, поява так званих "зелених чоловічків" на півострові, рішення про проведення "референдуму" ...

14:56 05.03.2024

КЗ "Публічна бібліотека"

До святкування 210-річчя від дня народження Тараса Григоровича Шевченка в Дубрівській бібліотеці-філії КЗ "Публічна бібліотека" Іршавської міської ради відкрита виставка однієї книги «…Живе один з найбільших в світі творів - Шевченка невмирущего «Кобзар».

14:55 05.03.2024

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень