A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Новини

Іршавський ліцей

Сьогодні був насичений та цікавий день! На початку дня діти відвідали Історико - краєзнавчий музей. Після цікавих розповідей директора музею, погуляли парком. Смачно пообідали піцою. Повернувшись до школи, весело пройшли всі зупинки квесту "Загадка Венздей Адамс". Розгадали секрет її успіху.

12:17 13.06.2023

КЗ Публічна бібліотека

Бібліотека… Одне тільки слово, а скільки відразу образів виникає в думках. Бібліотека – це храм знань, храм світу. Тільки тут можна знайти відповіді на абсолютно всі питання, пізнати всесвіт, розгадати всі таємниці людського життя і сутності, пізнати самого себе. Хтось приходить у цей «будинок книги», щоб відпочити, позбутися всіх негативних думок, пізнати спокій і тишу, а хтось - за знаннями, хоче дізнатися все про всіх.

12:14 13.06.2023

Осійський ЗЗСО І-ІІІ ст. ім. Федора Потушняка

День захисту дітей, що припадає на 1 червня і відзначається в Україні з 1998 року, став одним з тих святкових днів, що з часу ескалації війни в нашій державі, змінив своє значення і вже не асоціюється лише з дитячими малюнками на асфальті та безтурботними фото дітей у ромашковому полі...

10:11 12.06.2023

Іршавська дитяча школа мистецтв

Вітаю своїх учнів лауреатів l премії Міжнародного інструментального конкурсу "Musical Spring" Шпак Світланку та Гуляна Даринку. Боржавич Тадейчика лауреата l премії Всеукраїнського конкурсу " Україна Єдина" творчих вам здобутків і відмінних перемог!

10:08 12.06.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень