A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Новини

Іршавський ліцей

Учні 1-В класу до Дня Святого Миколая разом з класним керівником Тетяною Кормош здійснили подорож у чудову казкуКожна дитина отримала оригінальні солодкі подарунки у сумочці дівчата і у машинці хлопчики. Здобувачі освіти проявили себе справжніми артистами, і пообіцяли Миколаю бути слухняними і гарно вчитися.

10:23 11.12.2023

Іршавський ліцей 1

Свято Миколая люблять у всьому світі. Відомо, що відрізняються традиції святкування; день, коли він приходить, та подарунки. Але в кожній країні це свято втілює любов та турботу про інших. В атмосфері доброзичливості та чудового настрою учні 4-А класу (класний керівник Скоблей І. Р.) розповідали вірші, переглянули відео про історію і традиції свята Дня Святого Миколая, відгадували загадки, а також більше довідалися, як святкують це свято в різних країнах світу.

10:22 11.12.2023

Іршавський ліцей 1

«Дякуємо ЗСУ…» - під такою назвою пройшла година спілкування в 5-А класі (класний керівник Лізанець А.М.). Українські воїни щодня борються за нашу свободу. А обов’язок учнів 5-А щодня дякувати ЗСУ за можливість навчатися, спокійно спати, радіти дрібничкам, гуляти вулицями нашого міста. Відрадно, що учні і батьки класу завжди активно долучаються до акцій допомоги ЗСУ, які проводяться в ліцеї, двоє батьків учнів класу - Юрченко Віктор та Улинець Михайло – захищають нас на передовій, а Король Тетяна та Томаш Наталія - волонтери організації «З любовʼю з Іршави». Є на кого рівнятися і брати приклад!

10:14 11.12.2023

Іршавський дошкільний навчальний заклад №1

В зимові свякові дні вихованці Іршавського закладу дошкільної освіти N1 групи " Ромашка" та "Сонечко "разом з вихователями та музичним керівником, відвідали Резиденцію Святого Миколая у нашому місті. Дітки з радістю розповідали вірші Святому Миколаю, заспівали пісеньку , зробили пам'ятні фото і, звісно ж, отримали такі бажані подарунки.

10:10 11.12.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень