A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Новини

Осійський ЗЗСО І-ІІІ ст. ім. Ф.Потушняка

З 1 по 30 листопада учні нашого закладу взяли участь у Міжнародному конкурсі “Олімпіс 2023 – Осіння сесія” з англійської мови, у якому показали чудові результати. За свою плідну роботу і наполегливість отримали дипломи.

11:43 13.12.2023

Іршавський ліцей 1

Усім відомо, що школа має допомогти дитині всебічно розвиватися, знаходити та розкрити всі дитячі здібності, а також навчити справлятися з усіма ситуаціями, які може зустріти дитина на своєму життєвому шляху. Саме тому вчителі кожного дня мають удосконалюватися та шукати нові методи і прийоми для навчання.

11:40 13.12.2023

Ільницький ЗЗСО І-ІІІ ст

Сьогодні учні 4 -их класів поринули у спогади які заворожують. Виховний захід "Андріївські вечорниці на сучасний лад" поєднав у собі традиції українського народу, тонкий гумор, традиції ворожіння напередодні свята Андрія, парубочі залицяння та дівочу гідність. Цей захід розширює знання учнів про календарно-обрядові свята України. Виховє почуття патріотизму, шанобливе ставлення до історичного минулого, повагу та любов до традицій рідного народу, до української народної пісні, інтерес до вивчення минулого рідного краю, прагнення зберегти народні звичаї та обряди.

11:38 13.12.2023

Іршавський ліцей 1

Кожна людина, незалежно від віку, має особисті права. Але увесь час знаходяться ті, хто їх пору­шує.

11:37 13.12.2023

Години летіли наче хвилини, діти розважалися й посміхалися. У громаді провели спартакіаду «Повір у себе» 2023

 Вчора, на базі Осійського ЗЗСО І-ІІІст. ім. Федора Потушняка відбулася тепла та, водночас, активна спортивна зустріч організована до Міжнародного Дня осіб з інвалідністю «Повір у себе». До участі долучилися дітки, їх батьки, вчителі та гості - всі, кому не байдуже питання самореалізації та прояву розвитку здібностей  дітей, які мають особливі потреби. Учасники зазначеного заходу спробували себе у декількох спортивних варіаціях: вкидання м'яча у баскетбольне кільце, стрибки з місця, настільний теніс або ж шашки. Слід зазначити, що деяким учасникам до смаку припав один вид спорту, а дехто вкінці змагань вийшов із спортивної зали з двома ба навіть з трьома нагородами здобутих у різних видах спорту.

15:27 12.12.2023

Брідський Заклад Дошкільної Освіти

Дякуємо 105 механізованому батальйону 63 ОМБр та всім ЗСУ за те, що Ви щодня ризикуєте своїм життям, щоб ми могли жити с.покійно і безпечно.

15:22 12.12.2023

Ільницький ЗЗСО І-ІІІ ст

Сьогодні у нашому закладі розпочався Тиждень початкового навчання "Зимонька вітає нас". На учнів чекає багато цікавих та різноманітних заходів.

15:21 12.12.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень