A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Новини

Осійський ЗЗСО І-ІІІ ст. ім. Ф.Потушняка

З нагоди святкування Всесвітнього дня української хустки у нашому закладі було проведено виховний захід "День української хустки" з учнями 5-Б класу.

11:15 14.12.2023

Ільницький ЗЗСО І-ІІІ ст

10 грудня у світі відзначають Міжнародний день прав людини, заснований Генеральною асамблеєю ООН, бо саме в цей день в 1948 році Організація Об’єднаних Націй прийняла Загальну декларацію прав людини.

11:14 14.12.2023

Іршавська дитяча школа мистецтв

Сьогодні відбувся різдвяний концерт учнів вокального відділу Іршавсьої ДШМ клас викладача Луєнко В.Г. Маленькі артисти показали всі свої вміння та навики у співі, а також результати своїх старань за цей семестр, отримали солодкі подарунки та гучні оплески. Щира подяка батькам за підтримку, а учням за старання. Окрема подяка концертмейстерам Наталія Іванчо, Антоніна Глиба, які чудово доповнили дитячий спів та зробили його ще більш мелодійним. Всіх вітаємо з прийдешніми святами Різдвом Христовим та Новим Роком.

11:12 14.12.2023

Ільницький ЗЗСО І-ІІІ ст

У 2-А класі було проведено квест гру «Зимова вишиванка».Конкурси, ігри, змагання розвивали творчість школярів, вчили бути спостережливими, кмітливими та спритними. Щирий сміх, приємна атмосфера залишать незабутні враження.

11:08 14.12.2023

Ільницький ЗЗСО І-ІІІ ст

Сьогодні наше класне приміщення переповнював аромат мандаринів, бо ми готувалися у рамках Тижня початкового навчання до Мандаринового party!

11:05 14.12.2023

Дубрівський ЗЗСО І - ІІІ ст

Микола Хвильовий (13 грудня 1893 р.- 13 травня 1933р.)– український письменник, публіцист, критик, громадський діяч, один з основоположників пореволюційної української прози та один з найвідоміших представників Розстріляного відродження, ідейний натхненник гасла "Геть від Москви!".

10:56 14.12.2023

Іршавський ліцей 1

Основним правовим документом, що захищає дитину від жорстокої поведінки з боку інших осіб, є Конвенція ООН «Про права дитини», яка передбачає у своїх статтях захист від свавільної поведінки, визначає права кожної дитини на належний рівень життя, необхідний для фізичного, розумового, духовного розвитку, захист від сексуального домагання та від інших форм жорстокої поведінки.

10:53 14.12.2023

Іршавський міський Центр позашкільної освіти

Гурток "Ткацтво" та "Флористика" МЦПО, що діє при Чорнопотіцькому ЗЗСО І-ІІІ ст.(керівник Віта Цільо) створють на заняттях гуртка новорічні іграшки, які стануть окрасою новорічної ялинки. Новорічні іграшки, які створюють гуртківці - це частинка магії та чарів, в які так хочеться вірити під Новий рік кожній дитині та самому торкнутися до створення дива, тоді й свято стане особливим. Що може бути для дитини цікавіше і корисніше, ніж зроблений своїми руками маленький шедевр - ні на що не схожий, єдиний і неповторний.

10:51 14.12.2023

Кливовицька гімназія

З метою активізації пізнавальної діяльності здобувачів освіти з 4 по 8 грудня 2023 року у Климовицькій гімназії було проведено предметний тиждень географії вчителем географії Лугош В. Д..Участь у підготовці тижня географії відкрила широкі можливості для формування практичних навичок роботи з різноманітними джерелами знань: картою, книгою, інтернетом тощо. До уваги учнів були представлені вікторини, кросворди, цікаві повідомлення, конкурси певної тематики.

11:46 13.12.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень