A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Новини

Дубрівський ЗЗСО І - ІІІ ст

Учні Дубрівського ЗЗСО l-lll ступенів приєдналися до Всеукраїнської акції «Миколай- чарівник». Солодкі подарунки, листи та окопні свічки вирушать до наших захисників. Щиро дякуємо нашим учням та батькам.

10:57 04.12.2023

Іршавський ліцей 1

1 грудня вся світова спільнота відзначає Всесвітній день боротьби зі СНІДом. Кожної хвилини у світі близько 8-и людей інфікуються ВІЛ. 65% ВІЛ-інфікованих - молоді люди віком від 14 до 28 років.

10:55 04.12.2023

Іршавський ЗДО Малятко

Наш, Іршавський заклад дошкільної освіти №3 проводить благодійну допомогу на підтримку нашим героям на фронті. Пожертва, хоч маленька, але дає вплив на поліпшення умов життя та служби нашої гірсько-штурмової 128 бригади. Зібрані кошти спрямовані на закупівлю парафіну з якого працівники дошкільної установи виготовили окопні свічки, а також зібрали домашні закрутки для наших військових.

10:50 04.12.2023

Інформація про пророблену роботу Іршавським МЦПО

Команда вихованців Іршавського МЦПО та учнів Іршавського ліцею дебютувала у обласній інтелектуальній грі "Smartakiadа" з командою під назвою "Пак Іршавські".Чудова атмосфера, доброзичливість, а також бажання всіх команд перемогти, а їх було усього 23, створювали хороше емоційне піднесення. І хоч результат середній, але набуття досвіду, спільні обговорення, вибір правильної відповіді-все це пригодиться в майбутніх іграх. Традиційний святковий захід "Посвята в гуртківці" відбувся в стінах рідного міського Центру позашкільної освіти 3 листопада. Наймолодших вихованців, які цього року приєдналися до творчих дитячих колективів вітали і надихали уже старші вихованців закладу. 4 листопада відбувся відкритий чемпіонат КЗПО „ПАДІЮНˮ Закарпатської обласної ради зі спортивного (пішохідного) туризму серед учнівської молоді «Осінні старти - 2023», змагаючись  на дистанції «Смуга перешкод» в м.Ужгород. Іршавський МЦПО відрядив до участі в даному заході 2 команди: «Вікторія» (тренер Леся Осійська) та «Едельвейс» (тренер Людмила Пелиньо), які змагалися на дистанції першого класу складності у молодшій віковій групі та посіли відповідно 1 та 2 місця. Чемпіонат світу – найвищий спортивний форум шашкістів. Були, правда, і шашкові олімпіади, але взяти участь в світовій першості – це справді дуже висока честь і велика відповідальність, адже спортсмен є представником своєї країни.  На цьогорічний чемпіонат світу з шашок-100 серед юнаків та дівчат, який відбувся в м. Полісе (Польща) прибуло 225 спортсменів з 16 країн, щоб позмагатися за чемпіонство в 10 вікових групах серед юнаків та дівчат. Збірна України, в складі якої виступила представниця клубу “Вікторія” Іршавського міського Центру позашкільної освіти, чемпіонка України Катерина Мойсей, виставила 25 спортсменів у 9 групах з 10. Додатковий показник вивів нашу спортсменку на 6 місце. Збірна України має такі результати: класика – 5, швидка гра – 4, блискавична гра – 4 місця. Результати Катерини Мойсей ввійшли в актив збірної України.

11:36 29.11.2023

Ільницький ЗЗСО І-ІІІ ст

Другий день з тиждня фізичної культури. Почали із веселих стартів між учнями, продовжили веселими перервами.

11:32 29.11.2023

КЗ "Публічна бібліотека"

Голод. Це страшне слово повертає нас у далекі 1932 – 1933 роки. Український народ у смутку і скорботі доземно схиляє голови, вшановуючи пам’ять мільйонів його жертв, засуджуючи творців цієї чорної сторінки в історії України.

11:31 29.11.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень