A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Новини

Кливовицька гімназія

СНІД - хвороба, яка забирає безліч людських життів. Щороку 1 грудня вся світова спільнота відзначає Міжнародний день порозуміння з ВІЛ інфікованими та День боротьби зі СНІДом. Сьогодні у нашому навчальному закладі вчитель біології для учнів 7-9 класів провела урок-тренінг, метою якого було підвищити рівень проінформованості здобувачів освіти з проблем ВІЛ/СНІДу, формування навичок безпечної поведінки, толерантного ставлення до ВІЛ-позитивних та хворих на СНІД людей. Зупинимо СНІД разом! #СТОП_СНІД

10:33 05.12.2023

Ільницький ЗЗСО І-ІІІ ст

4 грудня 2023 року в Іршавському МЦПО зібралися команди, щоб позмагатись в ерудованій грі «Інтелектуал». Учні та вчителі Ільницького ЗЗСО І-ІІІ ступенів також взяли участь та отримали найвищий результат - І місце. Відчувався дух змагання, а хвилювання та емоції наповнювали усіх присутніх у залі. Дякуємо за цікаву та змістовну гру, а також організаторам за можливість заохочення й розвитку кмітливих учнів.

10:28 05.12.2023

Іршавський міський Центр позашкільної освіти

«Що наше життя - це гра…» так сказав великий Уільям Шекспір. Гра ніколи не йде з нашого життя, вона просто дорослішає разом із нами. Адже процес гри — це не лише розвага, а найчастіше ще й можливість подивитися на багато речей під іншим кутом зору, перевірити свої знання та відкрити щось нове у собі й навколишньому світі.

10:25 05.12.2023

Кливовицька гімназія

Цікаво, весело та пізнавально для здобувачів освіти пройшов "Тиждень початкових класів" у Климовицькій гімназії з 27 листопада по 01 грудня 2023 року.

16:57 04.12.2023

Іршавський ліцей

1 грудня учні 1-В класу відвідали майстер-клас у Академії успіху. Година часу пройшла плідно для першокласників, адже кожному з них була приділена увага. Повертались з гарним настроєм і розробками, які виготовляли на занятті.

16:55 04.12.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень