A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Новини

Іршавський ліцей

В рамках проведення всеукраїнської акції "16 днів проти насильства" до учнів 8-Б та 7-А класів завітали інспектори сектору дотримання прав людини відділення поліції 1 Хустського РУП ГУНП в Закарпатській області Світлана МОНИНЕЦЬ та Вікторія ГОРЗОВ. Разом з бібліотекарями Іванною Артиш та Аллою Змикало проведено бесіду. Учні дізналися багато цікавого. Такі зустрічі дуже важливі та потрібні.

16:52 04.12.2023

Іршавський Центр-Первинної Медичної- Допомоги

Шановні краяни, ми отримали вакцину Пфайзер для профілактики COVID-19 для дорослих та дітей (5-12 років). Просимо звертатися до сімейних лікарів по місцю вашого перебування та отримати щеплення. Також у нашому центрі наявні вакцини від 10 найбільш небезпечних інфекційних хвороб: вакцина для профілактики Гепатиту В у дітей, вакцина для профілактики поліомієліту, вакцина для профілактики дифтерії та правцю, вакцина для профілактики гемофільної інфекції, вакцина для профілактики кору , паротиту та краснухи.

16:46 04.12.2023

КЗ "Публічна бібліотека"

У Дубрівській бібліотеці-філії КЗ "Публічна бібліотека" Іршавської міської ради оформлено виставку-роздум «Природа навколо нас», на якій представлені видання еколого-природничої тематики. Це, в першу чергу, енциклопедичні та довідкові видання, а також науково-пізнавальна література. Для них характерні: доступність викладення матеріалу та прекрасне оформлення. Прочитавши ці книги, юні користувачі дізнаються багато нового про рослинний і тваринний світ. Достовірні факти, яскраві реалістичні ілюстрації та захопливі подробиці зроблять занурення у світ живої природи незабутнім.

16:40 04.12.2023

Іршавський ліцей 1

Подорож – це маленьке життя, і щоразу ми повертаємось із неї дещо іншими... Веселими, цікавими та захоплюючими були вихідні для групи учнів 8-11 класів Іршавського ліцею №1, адже вони відправилися в подорож до Кракова. Це місто є ідеальним для туристів, їх багато там незалежно від пори року. Туристам Іршавського ліцею було трохи морозно, але надзвичайно цікаво, бо розповіді екскурсовода пана Миколи зачаровували. За його словами, будь-яка подорож Краковом бере свій початок із Вавельського замку - символа та душі Кракова. розташованого на високому лівому березі річки Вісли. Навколо Вавеля - три брами, через які можна потрапити на територію замку. Велично зустрів наших ліцеїстів кафедральний собор Святих Вацлава та Станіслава. Усередині собору розташована королівська усипальниця, де поховані польські монархи, видатні діячі політики та мистецтва. Трохи лячно було дивитися на пам’ятник Вавельському дракону, з пащі якого йшов вогонь. За легендою, чудовисько жило в печері біля підніжжя Вавельського пагорба, вимагаючи пожертвування у вигляді корів. Дракона вбили сини короля Крака – Лех і Крак. Не поділивши між собою перемогу, старший брат Лех убив молодшого, за що його вислали із міста. А на честь молодшого назвали місто.

16:38 04.12.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень