A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Новини

Іршавський ЗДО Малятко

Новий рік – це найцікавіше свято року. Дошкільнята нашого дошкільного закладу відзначали весело та з розмахом.

10:16 26.12.2023

Іршавський ліцей 1

Сучасний педагог — це не просто транслятор нових знань. Це наставник, який вміє організувати процес пізнання учнів. Не просто процес навчання чогось, а саме процес пізнання, який включає висування гіпотез. Учень повинен вчитися ставити запитання і проявляти свій інтерес та допитливість.

10:14 26.12.2023

Іршавський ліцей

Чудове свято "Новорічне диво" підготували класні керівники 2-Б,В класів Марина Білинець та Мар'яна Дубішко. Учні під час свята показали цікаву виставу про казкових героїв, декламували вірші, співали новорічні пісні та колядували. В кінці свята всі діти отримали солодкі подарунки.

10:13 26.12.2023

Іршавський міський Центр позашкільної освіти

Свято наближається ! Веселі , завзяті, творчі та неймовірно позитивні вихованці гуртка "Виготовлення іграшок-сувенірів" Іршавського МЦПО на базі Іршавського ліцею. Дитинство має бути щасливим !

10:12 26.12.2023

Іршавський міський Центр позашкільної освіти

Напередодні новорічно-різдвяних свят Іршавський міський Центр позашкільної освіти разом з солістами студії вокалу “Viva Viktoriya” Ілляш Софією та Карабиньош Євою (керівник Вікторія Поляк) підготували концерт та подарували хороший настрій діткам, які були сьогодні у міській раді. Ведучим на святі був директор МЦПО Юрій Буряс. Бажаємо всім гарних і веселих свят під мирним небом!

10:10 26.12.2023

ВООЗКСМС Іршавської міської ради

День Святого Миколая завжди було наповнене казковими подіями і яскравими враженнями, тому невипадково саме цього дня комунальна установа Інклюзивно-ресурсний центр Іршавської міської ради почала працювати у м.Іршава, вул. Шкільна 30/1. До тепер фахівці інклюзивно-ресурсного центру надавали послуги дітям з особливими освітніми потребами в с.Ільниця. Завдяки зусиллям Іршавської міської ради та відділу освіти, охорони здоров'я, культури, сім"ї, молоді та спорту у центрі створено всі умови для роботи з дітьми з особливими освітніми потребами, наявний весь психологодіагностичний інструментарій для діагностики та моніторингу наявних особливостей розвитку, поповнено дидактичний матеріал. Керівництво міської ради постійно підтримує дітей з особливими потребами та створює всі умови для якісного інклюзивного освітнього середовища.

10:04 26.12.2023

Ільницький ЗЗСО І-ІІІ ст

Вчора, 20 грудня, був проведений наш перший захід, як старт реалізації проєкту "Ковчег"- майстер-клас із виготовлення іграшок з використаних пластикових пляшок. Майстер-класом ми показали як можна використовувати нікому непотрібні пляшки повторно і таким чином не витрачати зайві гроші на декор для дому)

10:12 21.12.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень