A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Новини

КЗ "Публічна бібліотека"

У центральній бібліотеці КЗ "Публічна бібліотека" Іршавської міської ради діє книжкова виставка "Читайте новинки", на якій представлені книги українських та зарубіжних письменників. Більше ви зможете дізнатися, завітавши до бібліотеки.

14:41 11.01.2024

Брідський ЗЗСО І-ІІІ ступенів

Щороку 11 січня у світі святкують чудове свято — Міжнародний день «Дякую». Щира подяка завжди викликає позитивні емоції та теплі відчуття.

14:41 11.01.2024

Інформація про пророблену роботу у грудні 2023 року Іршавського МЦПО

 За останній місяць вихованці Іршавського МЦПО провели та прийняли участь у багатьох масових заходах та змаганнях.           9 грудня на базі ПАДІЮНу пройшов чемпіонат Закарпаття та відкритий чемпіонат м. Ужгород зі спортивного орієнтування "Кубок Миколая - 2023". Іршавський МЦПО на цих змаганнях представляли 24 учасники та їх керівники (Терпай І.І., Осійська Л.Р., Пелиньо Л.М.). Змагання з орієнтування у такому форматі( у закритому приміщенні), проводилися вперше. Особливості планування будівлі ПАДІЮНу викликали труднощі у пошуку КП у наших гуртківців. У підсумку ми вибороли такі місця: Терпай І.І. - І м. у групі Ч - вет.; Осійська Л.Р. - ІІІ м. групі Ж- 40/45; Світлик Мар'яна - ІІ м. у групі Ж-21(кер. ОсійськаЛ.Р.).

10:35 11.01.2024

Іршавський ліцей 1

Чи несуть відповідальність батьки за навчання дитини в школі?

10:15 11.01.2024

Іршавський міський Центр позашкільної освіти

В рамках співпраці, відпочинку та вивчень традицій Різдва в наш край приїхала група учнів та педагогів з Одеси. Завдякуючи колективу Іршавського МЦПО учні мали можливвість познайомитись з історією, пам'ятниками, традиціями, природними об'єктами нашого краю. Більшість з гостей в нашому регіоні вперше, але за три дні екскурсій, спілкувань, обміну, колядувань всі отримали масу позитивних емоцій та вражень.Також під час теплої зустрічі дирекції МЦПО та керівників групи було обговорено подальшу співпрацю між педагогічними та учнівськими колективами, в першу чергу в рамках оздоровлення та відпочинку, а також освітньо-культурного обміну.

10:27 10.01.2024

Іршавський міський Центр позашкільної освіти

Напередодні Різдва інформаційне видання Zaholovok.com.ua (м. Ужгород) провів конкурс на кращу різдвяну листівку. Цього року на конкурс «Різдвяна листівка з Ужгорода» було надіслано понад 100 робіт здобувачів освіти Закарпаття. Переможці конкурсу визначались за кількісті вподобайок у соцмережах (результати були опубліковані в коментарях під кожною роботою).Вихованка народної студії образотворчого мистецтва «Боржавська фантазія» МЦПО (керівник Любов Микита) Анастасія Боднар також взяла участь у конкурсі та стала його переможцем.

10:26 10.01.2024

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень