A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Новини

«ПРОМІНЧИКИ НАДІЇ»

 Добігають останні дні грудня. Завершення кожного року – це завжди підбиття підсумків, плани на прийдешній рік та очікування новорічного дива. Починаючи з 2015 року в Іршавській громаді проходить щорічне новорічне свято «Промінчики надії». Акція, організована Іршавським міським головою Віктором Симканинцем та Андрієм Бричем, керівником  ГО «Побажання», ставить за мету порадувати маленьких жителів нашої громади новорічними подарунковими наборами. Кожного року участь приймають різні категорії школярів – переможці учнівських конкурсів, діти з малозабезпечених родин, діти сироти, напівсироти чи позбавлені батьківського піклування, діти з особливими потребами.

10:45 26.12.2023

У міському будинку культури відбулось підведення підсумків акції, спрямованої на підтримку онкохворих дітей Іршавщини.

Рак у дітей - страшний діагноз для всіх. Рак - це діагноз, який звучить страшно у будь-якому віці. Особливо у відчаї батьки, які дізнаються про хворобу своєї дитини. Дитяча онкологія є однією з найгостріших проблем сучасного світу і є однією з провідних причин смертності дітей і підлітків у всьому світі. Водночас, дитяча онкологія — не смертний вирок, а виліковна в сучасних умовах хвороба, але ця хвороба забирає багато сили як у дитини, так і у батьків. А ще боротьба з цією хворобою є часто дуже дороговартісною.

10:39 26.12.2023

Осійський ЗДО

Українські вечорниці – чудовий спосіб розповісти дітям про давні традиції та звичаї нашого народу.

10:27 26.12.2023

Іршавська міська дитячо-юнацька спортивна школа. Іршавської міської ради.

В залі з важкої атлетики пройшов Новорічно -Різдвяний турнір на приз Фірцака Кротона. Де спортсмени показали свою силу та міць. Вони демонстрували свою майстерність та підготовку у класичному ривку та поштовху.

10:25 26.12.2023

Іршавський ліцей 1

Для більшості людей зустріч Нового року – найулюбленіше свято. Новий рік називають чарівним, загадковим, дивовижним, неповторним …

10:24 26.12.2023

Іршавський ліцей

Класний керівник 2-А класу Антоніна Трикур провела чудовий новорічний квест. За кожну пройдену станцію дітки відгадували букву, і у висновку отримали "ПОДАРУНКИ". Всі залишилися задоволені.

10:23 26.12.2023

Образотворчий відділ Іршавської ДШМ

Завершенням 1 семестру став підсумковий перегляд творчих робіт, де учні показали свої вміння працювати різними техніками та матеріалами. Серед кращих: Жупанин Олександра 1А кл., Соколачко Валерія 1Б кл., Авер'янова Арина 1Б кл., Горняк Вікторія 2А кл., Мандрико Анастасія 2А кл., Химинець Вікторія 2Б кл., Бабич Єва 3 кл., Андрішко Євгенія 4 кл., Рацин Емілія 4 кл., Огарь Віктор 5 кл.

10:21 26.12.2023

Іршавський ліцей

Вітаємо Смоліну Аллу Іванівну, вчителя математики, з успішним проходженням сертифікації!

10:18 26.12.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень