A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Новини

Іршавський міський Центр позашкільної освіти

Вчора на базі МЦПО вперше пройшла інтелектуально-розважальна гра «Ритм розуму», яка зібрала 7 команд дорослих інтелектуалів Іршавської ТГ під такими назвами «Само самі», «Серинча», «Борщ», «Порядна чилядь», «Рікардо Мілош», «Творчі», «Ми з України». Цікавою і змістовною була гра: 7 команд протягом двох годин показували свою ерудованість та глибокі знання у різних напрямках – від науки і техніки, до знань про всесвітню історію, ботаніку, географію, статистику і т.д. Гра складалась з 7-ми раундів – «Розминки», «Візуального конкурсу», «Ставки», «3 по 3», «Влучно в ціль», «Бліц», «Що у чорному портфелю». В результаті напруженої та азартної гри перемогу здобула команда яка підтвердила свою назву «Само самі» (40,5 б.), на другому місці команда «Серинча» (39 б.) , третє почесне місце за командою «Борщ» (35, 5 б.) .

10:27 28.12.2023

Іршавська дитяча школа мистецтв

21 грудня 2023р.Іршавська ДШМ. Новорічний концерт відділу додаткового інструменту. Велика кількість яскравих номерів не залишила слухачів байдужими. Солісти, дуети, вокальні ансамблі дарували залу емоції та творчість, а публіка повертала на сцену бурхливі оплески і теплий прийом! Щиро дякуємо спонсору солодких подарунків за організацію, та присутність на концерті нашому меру міста Симканинець Віктору Андрійовичу. Всім нам миру і добра , злагоди в домівках і веселого і мирного Різдва!

14:06 27.12.2023

Ільницький ЗДО 4

Ось і прийшла казкова пора, на яку так чекають дітлахи . І хоч зараз війна і святкової атмосфери зовсім не відчувається, проте дуже важливо підтримувати дитячий емоційний та психологічний стан.

14:04 27.12.2023

Іршавська дитяча школа мистецтв

22 грудня фортепіанний відділ завершив традиційні , Різдв’яні звітні концерти, виступами кращих учнів . Ведуча , завідувачка відділу, Бердар Любов Василівна , створила затишну атмосферу, на якій кожен слухач мав змогу творити у своїй уяві образи і стан Душі, які чув зі сцени!

13:38 27.12.2023

Брідський Заклад Дошкільної Освіти

Вітаємо з прийдешніми зимовими святами! Бажаємо світлих і ясних днів. Нехай ваша оселя буде благополучною, нехай здоров'я ваше і ваших рідних та близьких буде таким самим міцним, яким буває мороз взимку. Нехай хуртовина забере всі прикрощі, печалі й тривоги, а на зміну їм прийдуть спокій і мир.

13:33 27.12.2023

ГО "Іршавська федерація боксу"

Хочеш щось змінити на краще - покажи як це зробити… !!! Працюємо та створюємо найкращі умови для дитячого розвитку.

13:31 27.12.2023

Ільницький ЗЗСО І-ІІІ ст

Сьогодні 26 грудня у Іршавському МЦПО відбулась інтелектуально-розважальна гра «Ритм розуму», команда Ільницького ЗЗСО І-ІІІ ступенів «Борщ» зайняла 3 місце!

13:28 27.12.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень