A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Новини

Завершився Тиждень здорового харчування у Іршавському закладі дошкільної освіти №3

У перший день Тижня, було проведено вхідне тестування батьків.  В рамках Тижня пройшли цікаві заходи для дошкільнят, батьків та педагогів нашого закладу: виставка дитячих малюнків „ Смаколики – наші друзі ”, презентація режимних моментів – сніданку, обіду, вечері. Вихователі розповідали дітям про користь овочів, фруктів, вітамінів, про те, що можна вживати у їжі, а що ні, було проведено інтегроване заняття з дошкільнятами старших груп „ Смаколики в гостях у дітей ” та семінар – практикум „ Смачний рецепт одного дня ”.

09:37 06.02.2019

Іршава знову з радістю зустрічала каратистів

27 січня 2019 року був проведений відкритий чемпіонат міста з годзю-рю карате. Ката, кобудо, шобу куміте, ірікумі дзю та ірікумі го, саме в таких розділах учасники мали змогу проявити себе. Змагання з годзю-рю карате в м. Іршава проходить вже другий рік поспіль. Цього року у змаганнях брало участь близько 200 учасників віком від 5 до 17 років. З міста Ужгород приїхали 4 спортивні команди. А саме: “Дух воїна”, СК “Тінай”, СК “ Самурай та “GOYNETS DOJO”, з м. Хуст “ММА” , з с. Довге “Тхен-До супер Г “, а також СК “Самурай” та “Атлант” з м. Іршава. Цьогоріч спортивний клуб “Самурай” вразив всіх гостей організацією проведення чемпіонату міста. Зі слів очевидців, все було на високому рівні.  Як і завжди своєю майстерністю вразили вихованці клубу «Самурай». Місця між командами розділилися таким чином: - I місце - СК “Самурай” м. Іршава; - ІІ місце - “GOYNETS DOJO” м. Ужгород; - ІІІ місце - “ Тхен-До супер Г “ с. Довге. Дякуємо всім командам які приймали участь у змаганнях. Особлива подяка за допомогу у організації проведення чемпіонату міста, а саме Іршавській міськраді, Кулі М. В., Михайлюку І. І., Гичці Г. Ю., батьківському комітету СК “Самурай”, а також президенту Закарпатського обласного відокремленого підрозділу годзю-рю карате та рюкю кобудо Джундокан України Бровдію В. Ю за проведення такого масштабного дійства. На завершення хочеться сказати, що кожна участь у поєдинку — це безцінний досвід. Якщо він закінчився не перемогою , то це можливість звернути увагу на свої помилки, ще раз переосмислити свою тактику ведення бою. Але, звичайно , досвід перемоги значно кращий, адже з кожним разом він допомагає прагнути більшого, швидше рухатись і дає неймовірний поштовх до нових звершень. Тому, бажаємо всім спортсменам нових звершень та перемог. 

09:21 05.02.2019

У школах міста з понеділка оголошено карантин

Сьогодні в міській раді відбулася нарада з керівниками закладів освіти Іршавської ОТГ. Під час наради обговорили питання про стан захворюваності школярів і вихованців дитячих садків та доцільність призупинення освітнього процесу у закладах освіти громади. Про поточну ситуацію щодо відвідування занять у освітніх навчальних закладах розповіла начальник відділу освіти Любов Сокач.

21:51 01.02.2019

Сюрпризи чемпіонату області

Право грати у фінальній частині  чемпіонату Закарпатської області 2019 року спортсмени виборювали в обласних змаганнях 2018 року.

21:39 27.01.2019

Іршава долучилася до відзначення Дня Соборності України

22 січня, Україна відзначає 100 років із Дня Соборності. Цього дня відбувся Акт Злуки Української Народної Республіки і Західної  Української Народної Республіки в єдину державу. По всій Україні відбуваються акції з нагоди цієї події.

09:48 24.01.2019

Відкритий чемпіонат міста з годзю-рю карате

З 26 по 27 січня 2019 року у м. Іршава в спортивному залі ЗЗСО №  2 пройде щорічний Відкритий Чемпіонат міста  з годзю-рю карате ,  в розділах: ката, кобудо, шобу куміте, ірікумі дзю та ірікумі го (повноконтактні поєдинки). 

09:45 24.01.2019

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень