A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Новини

Молодіжна рада Іршави

Громадська організація «Батьківська районна рада Іршавщини» виграла грантові кошти у межах проекту «Разом до успіху», що виконується БФ «Центр громадських ініціатив». Мета проекту – створення соціально-економічних, правових та організаційних умов для життєвого самовизначення, інтелектуального, морального, фізичного розвитку молоді громади, реалізації творчого потенціалу як у власних інтересах, так і в інтересах ОТГ. Молодіжна рада має стати консультативно-дорадчим органом з питань молодіжної політики при Іршавській міській раді.

05:49 17.01.2019

Дошкільнята прийшли до ліцею

           Нещодавно вихованці старших груп ЗДО №1 «Ромашка» завітали до Іршавського ліцею на зустріч з метою знайомства з новим освітнім середовищем.

20:09 16.01.2019

Завершено ремонт у Іршавському ліцеї

Нещодавно завершилися ремонтні роботи вбиралень у  Іршавському ліцеї (гімназії). Було зроблено капітальний ремонт двох санвузлів для хлопців і для дівчат. Проведено облицювання стін плиткою, встановлено  нове  сантехнічне обладнання,  вікна і двері та перегородки між кабінками. Після зимових канікул дітки зможуть користуватися новими та зручними вбиральнями. Надалі планується облаштування вбиральні для діток з особливими потребами та ремонт вбиралень для діток початкової ланки.

11:32 11.01.2019

На головній ялинці міста засяяли святкові вогні

23  грудня, о 16.00 на центральній площі міста Іршава відбулося урочисте запалення новорічної ялинки. Безліч позитивних емоцій та гарний настрій присутнім подарували учні Іршавського ліцею, які разом із вчителями підготували святкову програму з іграми, забавами та чудовими новорічними піснями.  Дорослі та дітки радо брали участь у конкурсах і водили хороводи біля ялинки разом із казковими героями.

12:11 26.12.2018

У всіх садочках міста Іршава пройшли святкування Дня Святого Миколая.

До садочків № 1 та № 2 завітали актори Мукачівського драматичного театру з виставою про Святого Миколая. Казкові персонажі розважали дітей різними конкурсами, жартами, іграми даруючи їм гарний настрій. А потім завітав і сам Святий Миколай, який благословив кожну дитину. Малята всі разом заспівали пісню «Ой, хто, хто Миколая любить». 

11:30 24.12.2018

Запрошуємо Вас на запалення головної ялинки міста.

Запрошуємо Вас на запалення головної ялинки міста. Вашій увазі виступи юних талантів Іршавського ліцею, ігри, конкурси, розваги, новорічна фотозона, святковий феєрверк, Різдвяна хатинка з оновленим вертепом. Всі бажаючі будуть мати можливість поласувати смачною кутею, солодощами, гарячим чаєм, покататися на новорічній бричці. Чекаємо на вас 23 грудня 2018 року.  Початок о 16.00 год. к. ч.

11:51 20.12.2018

Справжнє свято подарували учні вокально-хорового відділу нашої школи.

Справжнє свято подарували учні вокально-хорового відділу нашої школи. У їхньому виконанні прозвучали пісні до святого Миколая, старовинні колядки нашого краю, та чудові твори композиторів Закарпаття.

11:40 20.12.2018

Вечорниці у дитсадку

У Іршавському садку № 3 вихованці  старшої групи № 2 "Сонечко" разом зі своїми вихователями прийняли участь в українській народній розвазі  «Вечорниці» з використанням народних ігор. 

01:21 11.12.2018

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень