A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Новини

Вчителі шкіл та викладачі Іршавської дитячої школи мистецтв забезпечені заробітною платою до кінця року

Як ми вже повідомляли в  Іршавській міській раді, як і у деяких інших ОТГ України виникла незабезпечена потреба освітньої субвенції на виплату заробітної плати педагогам у 2018 році. В більшості випадків це пов¢язано з розбіжністю в чисельності учнів при розрахунку освітньої субвенції. Зокрема у Іршавській ОТГ ця розбіжність становить 98 одиниць, у  наслідок чого згідно формули розподілу субвенцій Іршавській ОТГ не донараховано 1832,6 тис. гривень освітньої субвенції.

01:16 11.12.2018

БЛАГОДІЙНА АКЦІЯ «РОЗТОПИ СВОЄ СЕРЦЕ – ДОПОМОЖЕМО ДІТЯМ РАЗОМ»

 Саме такими словами розпочався вчорашній благодійний концерт у РБК, спрямований на підтримку онкохворих діток нашого району. Ініціатором даної акції є Юрій Буряс і проводиться вона не вперше. Правда, цьогоріч життєва ситуація кожного з нас дещо складніша, тож організація заходу була під питанням. Та не зважаючи на хвилювання і небайдужість всіх, хто долучився до доброї справи, нам вдалося зібрати аж 339 000 грн. Це ще раз доводить, що зусилля були немарними, і такі роботи вкрай потрібні, особливо тим дванадцяти діткам нашого району, які щоденно ведуть мужню боротьбу зі страшним недугом. Всю суму було порівну розподілено між ними (по 28250 грн.) і вручено того ж вечора.

11:37 03.12.2018

У школах ОТГ тривають ремонтні роботи.

         Цього року у всіх школах Іршавської громади проводились та проводяться значні ремонтні роботи.     Міськвиконкомом на початку року було прийнято рішення провести реконструкцію і капітальний ремонт вбиралень у всіх школах міста.  Зокрема до початку навчального року зроблено ремонт вбиралень у ЗЗСО № 2, а нещодавно завершено капітальний ремонт санвузлів у школі № 1. Як не парадоксально, але дана школа до цього часу не була підключена до центральної каналізаційної мережі, а всі нечистоти зливалися у вигрібну яму. Це створювало багато незручностей в школі для дітей та вчителів. У коридорах відчувався неприємний запах. Також не було ніяких умов для дітей з обмеженими фізичними можливостями.          Тому згідно прийнятого рішення було розпочато повну реконструкцію вбиралень у школі.

07:57 16.11.2018

День працівників освіти в Іршавській ОТГ

5 жовтня в міському центрі позашкільної освіти у теплій та дружній атмосфері відмітили своє професійне свято працівники освіти Іршавської ОТГ. На свято зібралися педагоги шкіл, вихователі дитсадків, викладачі школи мистецтв, керівники гуртків позашкільної освіти, тренери спортивної школи та запрошені гості.

15:45 23.10.2018

"Розтопи своє серце - допоможемо дітям разом".

  "Розтопи своє серце - допоможемо дітям разом". Серед нас є люди та сім’ї, для яких кожен день - це боротьба за життя, це важкі, дороговартісні процедури і ліки - це родини, чиїх дітей вразило онкологічне захворювання. Цього року 15 дітей з іршавщини мріють про щасливе дитинство, будують плани на майбутнє, але, на жаль, їхні життя під великою загрозою. Наймолодшій - 4 рочки, а старшому виповнилось 17 років. Ми разом з вами вже дев’ятий рік поспіль допомагаємо їм. Тому прохання і цього року не залишатися осторонь. Долучайтеся до районної акції «Розтопи своє серце - допоможемо дітям разом». Тільки так, всі разом, ми зможемо врятувати ці маленькі життя!!!

08:00 11.12.1999

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень