A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Новини

Стартувала підготовка та проведення змагань у проєкті "Пліч-о-пліч" Шкільні ліги Закарпаття

У сезоні 2023/2024 учні змагатимуться у пʼяти видах спорту: баскетбол, волейбол, футзал, спортивне орієнтування та черліденг. Попередньо команди повинні були зареєструватися до першого лютого 2024 року. Відомо, що станом на 18 січня від Закарпаття вже було зареєстровано 1103 команди. Найбільшу зацікавленість закарпатські школярі виявили до - волейболу та футзалу.

11:41 02.02.2024

Іршавський ліцей №1

Шахи – цікава, захоплююча і корисна гра, яка розвиває логічне та аналітичне, творче і абстрактне мислення. Вона тренує витривалість і вміння мислити на перспективу, планувати і вибудовувати дії заздалегідь. Шахи вчать дотримуватися правил і бути організованим, позитивно впливають на успішність.

11:32 02.02.2024

Іршавський ліцей

Команда учнів Іршавського ліцею "Пак іршавські" у складі Артиша Івана, Каналош Дарії, Зейкана Арсенія, Немеша Володимира, Петечук Ліліанни, Оверчук Катерини втретє взяли участь у обласній одинадцятій інтелектуально-розважальній грі "Smartakiada". З 24 команд ліцеїсти показали чудовий результат. Учням дуже сподобалося, вони з нетерпінням чекають наступної гри. Окрема подяка за участь у грі Івану Терпаю заступнику директора Іршавського МЦПО та педагогу-організатору Іршавського ліцею Іванні Артиш.

11:31 02.02.2024

Іршавський ліцей

Сьогодні відбулися змагання І етапу з шахів серед команд закладів освіти Іршавської територіальної громади в системі "Шкільні ліги Закарпаття". Іршавський ліцей мала честь представляти команда у складі: Мойсей Катерини та Бровдія Олександра, яка отримала ІІІ місце. Велике спасибі за підготовку переможців вчителю фізичної культури Катерині Пруднік.

11:25 02.02.2024

Іршавський центр професійного розвитку педагогічних працівників

Рутинна робота стомлює. Стреси, тривоги, переживання... Здається, вже недовго й до емоційного вигорання. Але посада вимагає особливої концентрації уваги, постійного перебування в тонусі та тримання руки на пульсі основних подій в освітньому закладі. Мова йде про заступника директора закладу загальної середньої освіти.

11:24 02.02.2024

Іршавський Здо Малятко

У процесі атестації педагогів у нашому закладі дошкільної освіти №3 м.Іршави вихователем першої молодшої групи №2 Мельник Л.П. підготовлено та проведено інтегроване заняття з використанням сенсорики, розвитку мовлення та безпеки життєдіяльності "Малюки – помічники".

11:22 02.02.2024

Іршавський міський Центр позашкільної освіти

Синиця -це птах , про якого маленькі гуртківці знають майже все) : де проживає, чим харчується літом та чим можна підгодовувати зимою. Вихованці гуртка " Виготовлення іграшок-сувенірів" Іршавського МЦПО на базі Іршавського ліцею уже вміють виготовити паперову пташку власноруч.Птахи наші друзі-ми друзі птахів.

11:21 02.02.2024

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень