A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Новини

Іршавський міський Центр позашкільної освіти

Вітаємо творчих, наполегливих, тендітних, креативних вихованок гуртка "Бісероплетіння", Іршавського МЦПО керівник Ольга Ловга, вихованки Трикур Ренатку, та Марканич Марічку, які нагороджені дипломами І премії у ІІІ Всеукраїнському двотуровому фестивалі - конкурсі мистецтв "Різдвяна Україна"! Дякуємо ЗСУ, за можливість навчатися, займатися творчістю вивчати, зберігати та примножувати традиції нашого рідного краю.

13:42 08.02.2024

Іршавський ліцей 1

Через зростання захворюваності дітей на грип та інші гострі респіраторні захворювання наш ліцей №1 перейшов на дистанційну форму навчання. Заняття проходять за розкладом у режимі реального часу. Учитель та учні у визначений час підключаються через платформу ZOOM. Щоденна активної робота: онлайуроки, практичні та лабораторні, створення презентацій та проєктів – усе це допомагає ліцеїстам засвоювати новий матеріал та удосконалювати вміння та навички.

13:39 08.02.2024

Іршавський міський Центр позашкільної освіти

06 лютого 2024 року інспектором сектору дотримання прав людини Хустського РУП ГУНІ в Закарпатській області майором поліції Вікторією ГОРЗОВ було проведено зустріч із учасниками гуртка «Лідер» (учні старших класів, лідери учнівського самоврядування), керівником якого є Наталія КОРОВСЬКА, молодіжної ради при Іршавській міській раді та учасниками ХАБУ «Пак дись» у відділенні поліції Nº 1 Хустського РУП.

13:38 08.02.2024

Ільницька ДШМ

Сьогодні на базі Іршавської ДШМ відбувся конкур фортепіанних ансамблів,де учні нашої школи Лях Міленка та Лях Серафимка зайняли 1місце викл.Калюжна Н.О.Трикур Маринка та Трикур Олька 2місце викл.Саксон М.Д.ВІТАЄМО!

13:37 08.02.2024

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень