A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Новини

УВАГА, всі заклади середньої освіти Іршавської громади переходять на дистанційне навчання!

У зв'язку із стрімким підвищенням рівня захворюваності на ГРВІ в навчальних закладах освіти, що складає 25% від кількості складу учнів громади. А також для уникнення подальшого  розповсюдження захворювання, виникла необхідність у прийнятті рішення про введення карантину та переведення на дистанційну форму навчання всі заклади загальної середньої освіти Іршавської територіальної громади.

10:45 09.02.2024

Іршавський ліцей 1

-Сьогодні відомо, що грип може передаватися від людини до людини повітряно-крапельним шляхом під час кашлю, чхання, розмови. На грип хворіють у всьому світі, навіть у тропіках, до того ж захворюваність там не залежить від пори року. У нашій місцевості основна маса захворювань на грип припадає на період з листопада до березня, - саме так почалася сьогодні виховна онлайнбесіда з учнями третіх класів (вихавтель ГПД Кобаль Т.І.). Цікавими були вправа «Поради для здорових», рольова гра «Ситуації» та читання вірша «Поради лікаря Нехворійка».

10:44 09.02.2024

Закарпатська обласна державна адміністрація

12 лютого на Закарпатті запрацює безоплатний Освітній канал для підготовки одинадцятикласників до НМТ. Онлайн-заняття щотижня проводитимуть з трьох навчальних предметів – історії, математики й української мови.

10:42 09.02.2024

Іршавська ДШМ

Чудове свято ансамблевої фортепіанної музики подарували нещодавно нам учні зі шкіл мистецтв Іршавської ОТГ, Білківської ОТГ та Довжанської ОТГ, тобто так званого Іршавського куща!

10:38 09.02.2024

Іршавський ліцей

Команда учнів Іршавського ліцею "Пак іршавські" у складі Артиша Івана, Каналош Дарії, Зейкана Арсенія, Немеша Володимира, Петечук Ліліанни, Оверчук Катерини втретє взяли участь у обласній одинадцятій інтелектуально-розважальній грі "Smartakiada". З 24 команд ліцеїсти показали чудовий результат. Учням дуже сподобалося, вони з нетерпінням чекають наступної гри. Окрема подяка за участь у грі Івану Терпаю заступнику директора Іршавського МЦПО та педагогу-організатору Іршавського ліцею Іванні Артиш.

13:49 08.02.2024

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень